Гороскоп 2016 Лев (рік Вогняної Мавпи)

Рік Вогняної Мавпи обіцяє Львів стати досить бурхливим. Вже з перших чисел січня ви потрапите в стрімкий вир справ, з якими без вас не впораються. По суті Лева тішить таке положення речей. Адже цей знак дуже любить відчувати себе затребуваним і що важливо, абсолютно не замінним. Однак бажання всю роботу робити самому може призвести до негативних наслідків, про це говорить гороскоп 2016 для Лева. По-перше, ви перестанете все встигати. По-друге, порушаться відносини в родині. Здається, прийшла пора обзавестися вірним помічником. Ваші друзі спробують допомогти порадами, однак, вони тільки додадуть вам проблем.

Гороскоп 2016 Лев

Якщо ви не вмієте планувати, прийшов час навчитися цьому. Ідіть в книжковий магазин, придбайте щоденник і починайте робити записи. Повірте, чим раніше ви почнете це робити, тим краще для вас пройде 2016 рік.

ЗМІСТ

  • Гороскоп для жінки Лева
  • Гороскоп для чоловіка Лева
  • Любовний та сімейний гороскоп
  • Кар\’єрний і бізнес гороскоп
  • Гороскоп здоров\’я на 2016 рік

Темп, який характерний для цього часу, дуже стрімкий. Вам належить колосальна віддача сил і неймовірна нервове навантаження. Але це не даремно – результати від вашої роботи перевершили самі сміливі очікування, а все бажане стане доступним.

Щоб здійснити свою мрію в 2016 році, вам потрібно стати досить впертою людиною. Крім того, астрологи рекомендують навчитися розуміти і чути оточуючих вас людей. Це допоможе вам у всіх сферах життя.

Жіночий гороскоп на 2016 рік

В цьому році жінка-Лев може повністю розслабитися. Не потрібно нікуди бігти, адже коли-то повинна нарешті настати пора відпочинку. Найкраще присвятити свій дорогоцінний час дітям. Адже зізнайтеся чесно, в тому році ви приділяли їм дуже мало часу.

Так як ви зробили вкрай вдалий вибір свого супутника життя, можна цілком довіритися його словами, дій і вчинків. Адже саме так вам підказує інтуїція, чи не так? До того ж ваш обранець вже довів серйозність своїх намірів на самому початку року.

женщина лев

Астрологи рекомендують представницям знака визначитися з цілями, які потрібно виконати найближчим часом. Не потрібно відразу намагатися виконати їх всі. Зверніть увагу на тих, результат від яких з\’явиться досить швидко.

Бізнес-леді в 2016 році також можуть трішки відпочити. Все буде йти своєю чергою, приносячи гідний дохід. Однак на початку року нікому не можна давати гроші в борг. Також астрологи радять відмовитися від позик у друзів і знайомих. Кошти в будь-якому випадку вам не повернуться, а один буде втрачено. Якщо візьмете в борг ви, ситуація складеться таким чином, що вам не буде чим віддавати свій позику.

Чоловічий гороскоп на 2016 рік

Час Червоної Мавпи стане для чоловіків-Львів дуже відповідальним. Ви станете піклуватися про усій своїй родині. Важливо звернути увагу на виховання дітей. Якщо вони вже в підлітковому віці, прийшов час потроху привчати їх до самостійного життя. Навчіть їх піклуватися про себе, а також заробляти гроші на особисті витрати. Повірте, на що ви витратите 2 години, стане в нагоді дітям на все життя. Так що не варто дарма втрачати час.

2016 рік чудово підходить для тих Левів, які вже кілька років марять про капітальний ремонт. Ваш час настав! Тепер вистачить і грошей, і часу. Залишилося тільки докласти свої зусилля, щоб перетворити свою квартиру в затишне гніздечко для всієї родини.

Левам-підприємцям прийшов час зробити свій бізнес законним. Інакше у ваші двері дуже скоро постукати люди з податкової інспекції. Не варто допускати цього, інакше наслідки візиту стануть дуже серйозними.

лев мужчина 2016

Левиний любовний гороскоп

Для сімейних Львів астрологи пророкують не дуже гарний початок року. Вже в січні представники знаку затіють чимало сварок і скандалів через дрібниці. Вашого улюбленого людини дуже зачепить ваша підвищена емоційність і запальність. Не кожна друга половинка зможе витримати таке ставлення до себе. Невдачі на роботі, погане фінансове становище, конфлікти з дітьми – все це ляже важким тягарем на плечі. Але зупиніться, адже ваш улюблений людина в цьому не винен! Не потрібно зривати все своє зло на другій половинці, інакше є великий ризик залишитися на самоті біля розбитого корита.

У небезпечному емоційному стані ви будете перебувати до весни. Тільки тепер всі проблеми потихеньку вирішуватися і зійдуть нанівець. Ви нарешті-то згадайте про те, що пережив за цей час ваш улюблений чоловік. Ось тепер ви станете приділяти свою увагу і йому, ваша любов повстане з попелу і спалахне з новою силою, про це говорить любовний гороскоп. Постарайтеся як можна довше залишатися саме в такому стані. Від цього залежить, скільки часу ви будете по-справжньому щасливі. Закрийте очі на недоліки другої половинки – адже і у вас їх чимало.

Левам доведеться переглянути своє життя і поведінку. Є величезна ймовірність того, що ваше життя абсолютно несподівано увірветься якийсь любовний грішок з молодості. Краще все самі розкажіть вашій коханій людині. Не зробіть це – втратите назавжди. Повірте, все розказане від вас буде набагато щирою і переконливіше, ніж від чужих людей. Задумайтеся про це. Не залишайте свою сім\’ю на краю прірви.

До осені вам набридне бурхливе життя, ви вирішите зменшити обороти і взяти перепочинок. Якщо ви вирішили поставити крапку на попередніх стосунках – не шкодуйте про це. Постарайтеся стати вільним, а не самотньою людиною.

Якщо Лев ще не обзавівся сім\’єю, в 2016 році про це буде дуже багато думок, особливо в другій половині року. Вирішивши пов\’язати себе узами шлюбу восени, норовливий Лев до зими вже передумає. В самому кінці року у представника знаку з\’явиться таємний шанувальник. Навіть якщо вам зовсім не подобається ця людина, не грубите йому. Пожалійте почуття інших, адже ви самі кілька разів потрапляли в таку неприємну ситуацію.

Гроші і бізнес

У 2016 році Леви зіткнуться зі складною завданням на роботі. Однак це справа буде за смаком представникам знака, адже воно виявиться досить цікавим. Щоб блискуче впоратися із завданням, Леви спробують застосувати всю свою кмітливість, креативність і кмітливість. Звичайно ж, все можна зробити набагато простіше. Але представники знака не вибирають легких шляхів. Головне, не переоцінити свої можливості, інакше ви ризикуєте програти все.

У середині року Львів очікує ще одна заплутана ситуація. Від ваших рішень будуть в шоці партнери по бізнесу або начальство. Якщо ви все ж таки вирішили ризикнути, вам однозначно знадобиться підтримка колег. Ні в якому разі не ставте перед собою нездійсненних завдань.

Гороскоп 2016 Лев. Для женщины и мужчины на год

Знаменитості, народжені під знаком Лева

Небезпека нервових потрясінь бережемо своє здоров\’я

Найбільша проблема Львів – вони зовсім не вміють відпочивати. Не дивно, що ви постійно відчуваєте сильну втому. Ночами на Львів накинуть свої кайдани безсоння і головний біль. Але представники знака вважають, що у них немає часу на релаксацію. Якщо думка не зміниться, грізний Лев може потрапити в лікарню з нервовим зривом і стати болючим кошеням. У ваші плани це не входить? Значить, треба вчитися по-справжньому відпочивати.

У 2016 році астрологи рекомендують вам відвідати невропатолога, а також кардіолога. Поради цих лікарів зараз безцінні. Ви не визнаєте таблетки і уколи? Тоді віддайте перевагу народним засобам: трав, меду, варення.

Але найкращі ліки для вас – це відпочинок з близькими людьми і друзями. Саме вони дадуть вам заряд бадьорості і сил для нових звершень.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024