Як прикрасити ялинку 2016 (рік Вогняної Мавпи)

Основним атрибутом будь-якого Нового року, звичайно ж, є ялинка. Це дерево є символом новорічних свят, воно повертає нас у той період життя, коли ми самі були маленькими і чекали від Нового року незвичайних чудес і найкращих подарунків.

Як правильно прикрашати ялинку в рік Червоної Вогняної Мавпи

Так що, прикрашання новорічної ялинки – це не робота, а приємний обов\’язок, яка подарує нам яскраві спогади і приємне відчуття ностальгії. Перед тим як прикрасити ялинку на Новий рік, необхідно пам\’ятати, що 2016 рік пройде під заступництвом Вогненної Мавпи. Враховуйте смаки і переваги цього примхливого і непередбачуваного тварини, щоб здобути його прихильність.

Как украсить ёлку 2016

При прикрасі ялинки намагайтеся вибирати кольори, які будуть відповідати кольоровій гамі символу майбутнього року. Намагайтеся використовувати ялинкові іграшки та гірлянди червоного, жовтого, оранжевого або золотого кольору. Для контрасту можна додавати гірлянди або інші елементи декори сріблястого або зеленого кольору, але намагайтеся не використовувати іграшки синього і фіолетового кольорів, вони категорично не підходять до символіки наступаючого року.

Пам\’ятайте, що Мавпа любить усе яскраве і блискуче, так що іграшки або інші прикраси з позолотою чудово підійдуть. Не бійтеся здатися несмачним. Чим яскравіше – тим краще. Можна використовувати стрічки або фігурні банти з металізованої стрічки. Слід також звернути увагу на матеріал, з якого зроблені прикраси: вогонь дарує життя склу та кераміці, постарайтеся використовувати прикраси та іграшки саме з цих матеріалів. Крім того, подібні речі дивовижно красиві.

Прикрасьте ялинку і кімнату зображеннями мавпи та іграшками, що зображують це тварина.

Як правильно розташовувати іграшки на новорічній ялинці

Щоб ялинка, прикрашена іграшками, виглядала дійсно яскраво і чудово, не слід просто обважувати її прикрасами в хаотичному порядку. Існує кілька основних способів розташування іграшок на новорічній ялинці. Ось вони:

  • розташування по спіралі;
  • розташування іграшок вертикальними лініями;
  • розташування іграшок колами.

У першому випадку ви підбираєте ялинкові іграшки приблизно одного розміру і кольору і розвішуєте їх на дереві по спіралі. Точно таким же чином слід вчинити і з гірляндами. Ви зможете створити на ялинці кілька спіралей з іграшок різних кольорів, і ваша зелена красуня буде виглядати сліпуче.

украшаем елку 2016

Можна спробувати прикрасити новорічну ялинку інакше. У цьому випадку гірлянди та іграшки розвішують прямими вертикальними лініями, починаючи від верхівки дерева до його нижніх гілок. Іграшки також необхідно відсортувати за кольором і розміром. Ялинка, прикрашена таким чином, буде виглядати більш суворо, ніж при використанні першого способу.

Також можна розташувати іграшки колами, збільшуючи їх розмір до нижніх гілок дерева. Гірлянди також слід розташувати колами. Це точно буде красиво.

Пам\’ятайте, що в цьому році найбільш популярними поєднаннями кольорів будуть наступні:

  • білий і червоний;
  • золотий і червоний;
  • червоний і жовтий;
  • жовтий, червоний і зелений;
  • золотий і білий;
  • коричневий і червоний.
  • Це лише основні правила прикраси новорічної ялинки, існує величезна кількість стилів, які ви можете використовувати. Можна прикрасити ялинку в скандинавському або європейському стилі або ж придумати свій власний неповторний стиль. Не забувайте, Мавпа тварина дуже креативне і такий підхід їй точно сподобається.

    Прикрашаємо ялинку

    Зробіть іграшки своїми руками. При виготовленні іграшок також не забувайте про квіти, які бажано використовувати в цьому році. Також можна розвісити на новорічній ялинці солодощі та фрукти. Це також повинно сподобатися Мавпі. До речі, східні астрологи вважають, що Мавпа дуже любить гроші, так що ви можете прикрасити ваше дерево грошовими купюрами, це буде досить оригінально. Ви можете зробити своїми руками сніговиків і прикрасити ними приміщення.

    Как украсить ёлку на Новый год 2016

    Не забудьте повісити на вашу новорічну ялинку електричну гірлянду, але перед використанням ретельно перевірте її – такі прикраси можуть бути причиною пожежі. При купівлі гірлянд не економте гроші – це товар повинен бути якісним.

    Ну а під деревом за традицією прикрашати ялинку, слід розташувати під нею Діда Мороза і його внучку, Снігуроньку.

    Якщо ви виконаєте всі наші поради, то наступний рік точно принесе вам удачу.

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024