Новорічні тости на 2016 рік Мавпи

novogodnie-tosty

Вразити присутніх за святковим столом родичів, колег і друзів своїм красномовством та дотепністю – це дорогого коштує. Ви моментально заробите статус душі компанії. Але для цієї мети не зовсім підійдуть відомі тексти привітань та «бородаті» анекдоти. Краще використовуйте унікальні та найсвіжіші смішні і прикольні новорічні тости, які ви знайдете в цій статті.

У цій статті:

  • Для друзів
  • Для сімейного кола
  • Для колег

Прикольні тости до Нового року для друзів

«Зліпив як-то дід Мороз собі помічника-сніговика і залишився у нього невеликий сніжок. «Що ще зліпити тобі, друже мій? – запитав дід Мороз. Сніговик подумав: руки є, ноги є, голова є, навіть носа з моркви і той є. Тоді він сказав: «зліпи мені щастя!». Але дід Мороз, побачив багато чого на своєму віку, знав, що у кожного своє щастя і сказав: «На тобі сніг, зліпи сам своє щастя». Так нехай у новому році у нас з\’являться можливості зліпити своє щастя таким, яким кожен з нас його представляє».

«Ще в дитинстві я зрозумів, що дід Мороз і Снігуронька – це дивовижні персонажі, які не хворіють, не старіють, не страждають депресією. А ще у них, незважаючи на всі дефолти, інфляції та економічні кризи, завжди є гроші на мішок з подарунками. Тому замість складного новорічного тосту скажу коротко і банально – щоб ми так жили! За здоров\’я, молодість душі та фінансову стабільність».
«У Бразилії, де багато-багато диких мавп, існує славна традиція проводів старого року. Жителі цієї країни в переддень свята викидають зі своїх вікон всі речі, які їм не потрібні або набридли за минулий рік. Звичайно, ми не марнотратні бразильці, а господарські росіяни. Тому пропоную викинути з своєї душі давні образи, погані думки, заздрість, невдячність, гординю. І давайте піднімемо келихи за те, щоб 2016-й Новий рік був прожитий не гірше, а краще попереднього!»
«Коли ми були дітьми, наші батьки називали нас мрійниками і максималістами. Ми вже давно виросли, ставши суворими і нудними дорослими. Але сьогодні я пропоную на мить зануритися в той славний час. І як найзавзятіший в нашій компанії максималіст і мрійник пропоную підняти тост за те, щоб у Новому році всі пляшки були нескінченними, стакани – бездонними, чоловіки – щедрими, жінки – прихильними, начальники – доброзичливими, автомобілі – безвідмовними, почуття – щирими, а щастя – безпросвітним».
«Кожен грудень ми, як у дитинстві, мріємо про те, щоб випало більше снігу. Не завжди погода йде нам назустріч – останнім часом все частіше і частіше доводиться брати в руки лопату, а граблі. Але сьогодні я хочу вам побажати, щоб у новому році кожен з вас відставив убік за непотрібністю старі граблі, на які періодично настає (а деякі з нас навіть танцюють на них нон-стоп), і взяв в руки велику-превелику лопату, якою буде гребти нехай не сніг, але гроші. За добробут!»

Смішні Новорічні тости в колі сім\’ї

«Терпіння і труд колись зробили з людини мавпу. Вже багатьом пізніше в народі стала ходити приказка про те, що терпіння і труд все перетруть. Але сьогодні в переддень настання року Мавпи я хочу перефразувати ці історичні факти та прислів\’я і скажу так. Терпіння і труд – це те, за що ми любимо наших мам і тат, бо навіть коли ми виростаємо, то їм доводиться часом терпіти від нас не менше, ніж коли ми були ще маленькими мавпочками. Бути батьком – це справжній працю. За вас, дорогі мама й тато!»

«Зайшли якось до мудреця і запитали його учні, дивлячись на підкову, підвішену над входом: «Учитель, а ви, правда, вірите, що якась залізячка може принести удачу?» На що мудрець відповів: «Особисто я в це не вірю, але вона приносить удачу незалежно від того, чи вірю я в це чи ні». Пропоную випити за успіх. Якщо в Новому році ми раптом втратимо в неї віру, нехай вона все одно вірить у те, що обов\’язково повинна прийти в наш дім!»
«Почитав тут рекомендації відомого астролога. Він пише, що той, хто зустріне рік Мавпи в сімейному колі, весь Новий рік буде супроводжувати успіх, везіння і щастя. Я не астролог, але мені теж є що сказати. Ті, у кого є можливість зустріти рік не тільки Мавпи, але й Кролика, Бика, Дракона і т. п. в оточенні близьких і рідних – вже є найуспішнішими, везучими і щасливими. За нашу сім\’ю!»
«Новий рік грає на контрастах. Коли на вулиці мороз, снігопад і непроглядна темінь, в будинках тепло, весело виблискують вогні прикрашених ялинок, накритий святковий стіл. Хочу підняти келих за те, щоб у наступаючому році, які б бурі не вирували за вікном, у нас завжди було затишно і світло. За гарну погоду в домі!»

Веселі тости на Новорічний корпоратив

«Всі ми вивчали в школі, як в незапам\’ятні і незаплямовані цивілізацією часи праця перетворила мавпу на людину. І сьогодні, коли за Східним календарем настає рік цієї тварини, давайте піднімемо келихи за те, щоб ми залишалися людьми, і навіть після закінчення новорічних канікул жоден з нас не перетворився назад в мавпу. За почуття міри!»

«Так вдало склалося, що ми працюємо разом і вже стали однією великою родиною. Нас об\’єднує одна мета – успіх нашої компанії, досягнення кожного з нас кожен вкладає свою важливу лепту. Але незважаючи на те, що всі ми – маленькі гвинтики одного великого, злагодженого механізму, кожен з нас залишається особистістю зі своїми інтересами, прагненнями і тарганами в голові. Хочу підняти келих за те, щоб в Новому році для нас разом і кожного окремо не було нічого неможливого. Нехай наші мрії і бажання будуть сбывающимися, а ті, що вже збулися – знову бажаними!»

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024