Ховаємо від дітей Новорічні подарунки

Куда спрятать подарок от ребенкаНавіть якщо малюк старанно складав і оформляв лист дідусеві Морозу, він все одно рано чи пізно здогадається про те, що до появи подарунків причетні мама з татом. Дорослі діти вже знають, що Дід Мороз вигаданий і подарунки дарують батьки. Часто цікаві дітлахи починають проводити в будинку «археологічні» розкопки в надії знайти захований батьками сюрприз. Куди ж заховати новорічні подарунки, щоб дітки не змогли їх знайти?

Комора, лоджія, гараж

Насамперед, ховати подарунок потрібно якомога вище. Якщо в таких місцях як комора, гараж або лоджія куплена річ не зіпсується, то можна заховати її там. Але не слід втрачати пильності. Дитина може помітити яскраву упаковку в той момент, коли ви будете діставати з комори цукор або заганяти машину в гараж. Такі місця, як гаражі і лоджії не підійдуть для сюрпризів, які потребують плюсову температуру для зберігання, адже напередодні Нового Року можуть стояти сильні морози.

Новогодний подарок с котиком

Антресолі, верхні полиці шаф

Ідеальне рішення – знайти коробку від побутової техніки, взуття або непрозорий пакет, які малюк вже бачив. У цю тару можна покласти дитячий подарунок і поставити на верхні полиці або антресоль. Але майте на увазі, дітки-сищики здатні побудувати вавилонську вежу зі стільців, якщо запідозрять, що нагорі захована іграшка.

Закриваються на ключ шафи

Якщо дитина недостатньо великий, то закрита шафа може не викликати підозр. З дітьми постарше ситуація складніше, оскільки дитина просто почне дошкуляти запитаннями щодо вмісту закритого ящика.

красные коробочки с бантиками

Сусіди, друзі, батьки

Відмінна ідея заховати подарунок у сусідів. Головне, щоб у сусідів не було маленьких дітей, які здатні знайти сюрприз, приготовлений для вашого чада. Бабуся теж може допомогти у збереженні, але тільки в тому випадку, якщо перед Новим роком онук чи онука не прийде до неї в гості чи буде під постійним наглядом. Посторожить презент можуть і ваші друзі, якщо їх діти давно виросли або їх зовсім немає. Але майте на увазі, друзі можуть забути про залишену вами річ і виїхати перед самим святом.

Залишити на роботі

Більшість мам і тат саме так і роблять – зберігають подарунки на роботі. Істотний мінус цього способу в тому, що часто за два чи три дні до Нового року на роботу вже не виходять. Адже потрібно привезти сюрприз додому і там заховати. Якщо у вас є ключі від приміщення, немає проблем з можливістю пройти на роботу у вихідні, то сміливо зберігайте його на робочому місці.

подарки под елкой

Сховати презент від всюдисущого малюка можна спробувати під ліжком, під ванною і навіть в багажнику автомобіля. Головне, щоб карапуз не знайшов його.

Що робити якщо дитина все-таки знайшов подарунок?

Ваше чадо довгі місяці мріяло про інтерактивному роботі і навіть попросив його у дідуся Мороза в листі. І тут з\’ясовується, що дитина знайшов свій сюрприз, який так ретельно ховали.

красивые подарки

Не кричіть і не карайте дитину. Скажіть йому, що у дідуся Мороза дуже багато діток і щоб до всіх встигнути він приносить подарунки заздалегідь, а батьки допомагають його вручити. Запропонуйте покласти подарунок на місце і дістати його в Новий Рік. Паралельно купіть якусь недорогу іграшку, яку вручіть разом з цим подарунком.

Як бути, якщо дитина в тому віці, коли знає, що подарунки дарують мами з татами, а не Дід Мороз? Спокійно поясніть їй, що цілеспрямовано шукати подарунки недобре. Скажіть, що своєю знахідкою він зіпсував собі сюрприз. Поверніть подарунок на місце, сказавши при цьому, що інший подарунок на Новий рік він не отримає.

Абсолютно неважливо, хто приносить подарунки – дідусь Мороз або батьки. Дитина в будь-якому віці повинен вірити, що Новий Рік – це час чарівництва, коли збуваються всі-всі загадані бажання і мрії.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024