Кольори Нового року 2016як стати улюбленцем Мавпи?

Цвета Нового года 2016

Не секрет, що зустрівши Новий рік у тому кольорі, який рекомендують астрологи, життя може увійти умиротворення, матеріальне благополуччя, а, головне, любов і здоров\’я. 2016 рік пройде під пануванням Вогненної Мавпи. У майбутньому році актуальними стануть соковиті кольори, особливо червоних відтінків.

Колірна гамма Новорічного вбрання

У чому зустріти Новий рік 2016, так, щоб сподобатися господині 2016 року? Головне, щоб у вашому образі не було надмірної темряви, скутості і похмурості.

фото

Цвета года Обезьяны 2016

Перш за все, на висоті в 2016 році червоні, вогненні кольори: починаючи від самих приглушених відтінків, закінчуючи кричущою і яскравою палітрою кольорів. Ви станете королевою вечора, якщо надягнете елегантне довге плаття яскраво-червоного кольору з розрізом до стегна. Замість сукні підійде спідниця-олівець з ошатною блузкою або святковий комбінезон. Таким чином, для зустрічі Нового року підійдуть наступні відтінки.

Основні кольори:

  • червоний, багряний;
  • оранжевий;
  • бордовий;
  • теракотовий;
  • рожевий;
  • жовтий;
  • рудий;
  • золотистий;


Додаткові кольори:

  • коричневий;
  • сірий;
  • бежевий;
  • шоколадний;
  • кава.

Якщо немає бажання нагромаджувати новорічний образ 2016 яскравими квітами, додайте в одяг додаткові відтінки, властиві окрасу мавпи, наприклад, сірий, коричневий. Так як мавпа тварина, більшою мірою, тропічне, то в наряд можна включити африканські принти або орнаменти.

Красный - цвет 2016 года

Колірна палітра для прикраси будинку

Прикрашаючи на Новий рік вітальню, коридор, кухню та інші приміщення будинку або квартири, приділіть увагу яскравості. Крім яскравого дощику і гірлянд, розвішують червоні і жовті кулі, які вдало виглядають на зеленому тлі. Крім цього, можна придбати муляжі тропічних фруктів, які можна розташувати на полицях, під ялинкою або на підвіконні. Для дитячої кімнати ідеально підійдуть новорічні прапорці з паперу різних соковитих кольорів: червоного, жовтого, помаранчевого і зеленого.

Цветовая палитра для украшения дома 2016

Тьмяні торішні штори в дитячій, вітальні та кухні саме час поміняти на що-небудь яскраве, а ще краще, з контрастним орнаментом. Виглядає модно, красиво і зі смаком Мавпі. Те ж саме можна зробити з скатертиною, покривалом у спальні.

Декор

При оздобленні вікон використовуйте сніжинки соковитого кольору. Нехай це буде не червоний відтінок, а жовтий і помаранчевий. Вікна будуть виглядати яскраво і святково. Для двері, як правило, вибирають різдвяний вінок. Додати яскравості стандартного вінок зі штучних ялинових гілок, можна з допомогою барвистих стрічок різних кольорів.

Кольори ялинкових іграшок 2016 року

В цьому році підійде прикраса новорічної ялинки в двох або трьох кольорах, з американського стилю. Наприклад, ідеально будуть виглядати великі кулі червоного та жовтого кольорів, а також помаранчеві бурульки. Дощик підійде як зелений, так і золотистий.

Цвета елочных игрушек на Новый год 2016

Більшість росіян люблять прикрашати ялинки великою кількістю іграшок, різної форми, виду та дизайну. Останні кілька років особливою популярністю користуються ялинкові іграшки часів СРСР. У 2016 році можна використовувати будь-які іграшки самих насичених кольорів. Не забудьте про гірляндах, яскравому дощику, і поставте м\’яку іграшку-мавпу під ялинку.

украшение стола

При прикрасі будинку і новорічного столу для зустрічі Нового 2016 року, пам\’ятайте головне правило – використовувати вогненні кольору, але не перетворювати приміщення в «печеру червоного дракона». Одного-двох яскравих акцентів буде цілком достатньо.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024