Сценарій на Новий Рік 2016

Сценарій на Новий Рік 2016 є запорукою того, що святковий вечір, проведений в компанії рідних, друзів чи колег, запам\’ятається не банальним переглядом телевізора, переривається на чергові тости, а цікавими конкурсами, іграми та врученням подарунків.

Сценарій Нового Року 2016 особливо важливий у тому випадку, якщо ви збираєтеся зібрати цілу компанію гостей, не всі учасники якої добре знайомі один з одним. Цікава програма на Новий Рік 2016 дозволить гостям ближче пізнати один одного і не дасть занудьгувати за святковим столом.

Сценарій на Новий Рік 2016 стане в нагоді і в тому випадку, якщо ви хочете організувати дитяче свято. І хоча дітей зовсім не складно захопити, без детального плану ви ризикуєте швидко перебрати всі конкурси та ігри, після чого маленьким гостям може стати нецікаво. На щастя, сценарій Нового Року для дітвори зовсім не складний у складанні, до того ж, завжди можна підключити власних нащадків, готових поділитися хорошими ідеями.

Ми приготували найкращі сценарії на Новий Рік 2016, так що якщо вам хочеться придумати цікаву програму для гостей святковий вечір, можете використовувати наші заготовки, коригуючи і змінюючи їх у відповідність з вашими побажаннями.

Сценарій на Новий Рік 2016

Отже, уявімо, попереду новорічна ніч ви збираєтеся запросити друзів, а може, гості самі виявили бажання вшанувати вас своєю присутністю, про що повідомили напередодні свята. І якщо з меню все більш-менш зрозуміло, то питання, як розважати численних гостей залишається відкритим. Пропонуємо використовувати типовий сценарій на Новий Рік, який зовсім не складно втілити в життя. Відразу відзначимо, що дозволяється вносити в нього будь-які зміни і всіляко імпровізувати.

До речі, даний сценарій Нового Року добре підходить не тільки для домашнього свята, але і для організації свята в кафе.

Ведучий свята вітає всіх, хто зібрався в залі і відразу попереджає, що напередодні Нового року всі повинні добре повеселитися, потанцювати, випити шампанського і взагалі гідно проводити рік, що минає.

Для того, щоб гості відразу включилися в програму, проведіть кілька конкурсів. Можливо, перші конкурси не викликають особливого ажіотажу, так як на початку вечора гості зазвичай скромничає, проте починати з чогось все одно доведеться.

Для початку пограйте в кольори. Попросіть гостей вставати кожен раз, коли пролунає назва їх улюбленого кольору. Натомість ви обіцяєте розповісти, навіщо цей гість прийшов на свято. Наприклад: Червоний – щоб напитися, Синій – щоб смачно поїсти, Зелений – щоб танцювати на столі, і так далі.

Конкурс можна продовжити, тільки на цей раз ви будете розповідати, як би хотіли гості відсвяткувати Новий Рік насправді. Червоний – у колі друзів, Зелений – в колі коханців, Синій – з начальником.

Якщо гостей багато, то можна навіть зібрати статистику, скільки обрало червоний колір і, відповідно, хочуть провести свято серед друзів, а скільки бажала коханців.

Подякувавши учасників за щирість, зробіть невелику перерву для перших тостів і поздоровлень. Кілька тостів, принаймні, на початку вечора, вам належить вимовити особисто, тому заздалегідь придумайте цікаві слова.

Дозволивши присутнім закусити перший келих, приступайте до наступного конкурсу. Так як гості вже встигли трохи захмеліти, але вставати зі своїх місць вони навряд чи погодяться, запропонуйте їм завершити короткі чотиривірші. Присутні буде хором вимовляти останнє слово, аплодуючи самі собі. Напевно знайдуться веселуни, придумують власні рими до останніх слів.

Після чого слід знову невелику перерву на тост і музичну паузу.

Вибираєте найбільш активних з гостей і розділіть їх на дві команди. Ідеально – по чотири людини в кожній. Кожному учаснику ви даєте завдання, яке він повинен зобразити. Це може бути танець мавпи (символу), бій курантів, привітання учасників. Перемогти в підсумку повинна дружба.

Учасники повертаються за стіл для чергових тостів.

Потім настає черга новорічної п\’єси за мотивами пісні «У лісі народилася ялиночка». Вам знадобляться учасники для ролі ялинки, вовка, хороводу, мужика, сокири і так далі. Читаючи драматичним голосом слова пісні, ви заодно керуєте п\’єсою, учасники якої повинні в підсумку ялинку привести додому.

Давши гостям відпочити, організуйте серію танцювальних конкурсів, намагаючись скласти пари, в першу чергу, одиноких гостей. Відбулися пари краще не розбивати.

В результаті, в 23:45 всі гості вже добре знайомі один з одним і готові до зустрічі Нового Року. Подальші сценарії Нового Року залежать від того, як довго ви плануєте святкувати. Якщо свято триватиме до ранку, то слід бути готовим провести ще кілька конкурсів.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024