ГоловнаКонтакти

Гарячі страви на Новий Рік 2016

Рекламний блок

Будь-який святковий стіл хоч починається з салатів, але запам'ятовується гаряченького. Тому ми зібрали для вас найкращі гарячі страви на Новий Рік, які зроблять Ваш стіл самим незабутнім і смачним. Ваші гості будуть не просто ситі, вони будуть у захваті!

Навіть якщо ви вважаєте себе не самою кращою господинею на кухні, не переживайте! Ці гарячі страви на Новий Рік у вас вийде, тому що ми підготували детальні описи і деякі кулінарні секрети. Ви уб'єте всіх!

Гарячі страви на Новий Рік 2016

Свинина по-китайськи без масла

Cвинина по-китайски без масла

Інгредієнти

  • Шістсот грамів свинини без жирового прошарку;
  • Дві великі цибулини;
  • 120 мл. горілки;
  • Соєвий соус - 120 мл;
  • Стакан водны;
  • Сіль;
  • Помідори, салатні листя, шпинатні листя для подачі на стіл.

Приготування

Свинину промийте під проточною водою, просушіть, обріжте плівки і жир. Потім наріжте свинину великими кубиками. Цибулю наріжте півкільцями. М'ясо відваріть близько п'яти хвилин в киплячій підсоленій воді. Потім бульйон слід злити. М'яса дайте охолонути і додайте до нього нарізану цибулю. У сотейник покладіть м'ясо, цибулю і залийте горілкою і тушкуйте до випаровування горілки, накривши кришкою, близько півгодини. Після того, як горілка википить, додайте води і тушкуйте вже без кришки ще півгодини. Коли випарується вода, додайте соєвий соус. За рецептом у страву додається цукор, але все залежить від якості соєвого соусу. М'ясо тушкуйте до блискучої текстури і жовтуватого відтінку. В самому кінці посоліть блюдо і дайте постояти під кришкою. Подайте на стіл м'ясо по-китайськи до столу на листках салату, шпинату і з помідорами.


__________________________________________________________

Рулетики з курячої грудки з начинкою

Рулетики из куриной грудки с начинкой

Це просте і смачне дієтичне блюдо чудово доповнить Ваше новорічне меню.

Інгредієнти (на чотири порції)

  • Курячі грудки - 3 штуки;
  • Дві великі цибулини;
  • Одна велика морква;
  • Сіль, перець;
  • Олія соняшникова або оливкова олія.

Приготування

Для початку очистіть цибулю, моркву. Цибулю порізати кільцями, моркву краще потерти на тертці для корейської моркви, але якщо такої немає на вашій кухні, то наріжте її соломкою.

Плесніть на сковорідку трохи олії і протушкувати моркву близько трьох хвилин, потім додайте цибулю і дотушите овочі на середньому вогні до м'якості. Начинка для рулетиків практично готова. Приправте начинку сіллю і перцем за смаком.

Курячі грудки промити під прохолодною водою і видаліть зайву вологу і наріжте кожну на пластини досить гострим ножем. Пласти з грудки повинні бути дуже щільними і не дуже тонкими і довгими. Курятину посоліть і на широкі краї кожного пласта м'яса викладіть ложкою начинку з цибулі і моркви і скрутіть в рулетики, зафіксувавши краю зубочистками.

Рулетики складіть у форму або на деко, змащене маслом, і відправте у попередньо прогріту до 200 градусів духовку на двадцять хвилин. Рулетики подаються гарячими. На замітку: крім цибулі і моркви Ви можете використовувати будь-яку іншу начинку - овочі, сир або гриби.

__________________________________________________________

«Ледача» лазанья

«Ленивая» лазанья

Інгредієнти

  • Лаваш вірменський тонкий;
  • Фарш мясний (будь-який);
  • Кілька помідорів;
  • Твердий сир;
  • Цибуля ріпчаста;
  • Сіль, перець;
  • Олія оливкова.

Для соусу

  • Три столові ложки пшеничного борошна;
  • Молоко - 500 мл;
  • Масло вершкове - 100 грам;
  • Горіх мускатний мелений - менше чайної ложки.

Приготування

Фарш обсмажте на сковорідці з овочами (цибулею і помідорами) - це буде якийсь варіант соусу болоньєз. Соус готується так:

Масло розтопити в сотейнику або сковороді, потім додайте борошно, влийте молоко і прокиптятие, помішуючи, до утворення густої кремовидной маси, посоліть і додайте мускат.

У форму викладіть шарами лаваш, м'ясну начинку, щедро поливаючи молочним соусом, і кожний шар посипте тертим твердим сиром. Випікається «лінива» лазанья в розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хвилин, до утворення золотистої скоринки апетитною.

__________________________________________________________

Стейки з лосося в зеленому чаї

Стейки из лосося в зеленом чае

Інгредієнти

  • Стейки з лосося - 1 кг. (або 2-3 стейка)
  • Вода (близько одного літра);
  • Чай зелений (дві чайні ложки);
  • Три часточки часнику;
  • Імбир сушений - одна чайна ложка;
  • Соус соєвий - дві-три чайні ложки.

Приготування

Заваріть зелений чай, додайте часник, імбир, перекипятите близько 5 хвилин і налити в глибоку сковороду і викладіть лососеві стейки. Рибку протушкувати під кришкою до 10 хвилин. Перед подачею збризніть лосось соєвим соусом і подавайте з гарніром у вигляді картоплі або інших овочів, так само дуже добре підійде як гарнір до цього блюда відварений рис.

Рекламний блок

Рекомендуємо для перегляду

Додати коментар
Ваше ім'я:  



-
загрузка...