2016 Chevrolet Cruze – перші фото

Шпигунські знімки нової модифікації Chevrolet Cruze 2016 з\’явилися в березні цього року, причому зняти новинку вдалося на парковці підприємства GM в Шанхаї без камуфляжу.

Нагадаємо, що світовий дебют моделі Круз II-покоління, що отримала новий кузов, пройшов на мотор-шоу в Пекіні навесні 2014 року. Після цього оновлена версія автомобіля швидко завоювала свою нішу, завдяки сучасному дизайну і невисокій вартості.

Екстер\’єр

Chevrolet Cruze 2016

Що стосується версії 2016 Шевроле Круз, то автомобіль отримав значні зміни в зовнішності. З\’явилася більш витягнутої форми головна оптика, був переоформлений передній бампер, в який тепер вбудовані секції противотуманок і світлодіодних ходових вогнів, також був дещо збільшений розмір радіаторної решітки.

Зміни торкнулися і задні ліхтарі, які отримали більш гостру форму, і підкреслені знизу хромованою окантовкою. Змінилася форма кришки багажника, в яку розробники будували стоп-сигнал, змінився і задній бампер.

Інтер\’єр

Chevrolet Cruze 2016 салон

Хоча інтер\’єр новинки і зберіг колишню ергономіку, але щиток приладів і рульове колесо тепер абсолютно нові. Крім того, модель Cruze 2016 від Chevrolet отримала систему мультимедіа нового покоління з дисплеєм діагоналлю 7-дюймів, що підтримує 4G LTE-мережа, є вбудований Wi-Fi (можна підключити одночасно сім мобільних пристроїв). Для власників iPhone доступно додаток Siri Eyes Free, голосове керування і програма Text Message Alerts, зачитывающее вголос SMS-ки.

Дизайнери змінили форму бічних вентиляційних дефлекторів і переоформили центральну консоль. Розробники також зазначили, що модифікували підстаканники і тепер вони стали зручніше в користуванні.

До того ж новий авто для ринку Піднебесної отримав високоякісні матеріали в обробці салону. Приміром, коричнева шкіра використовується в обшивки передній панелі, а в салоні можна зустріти елементи декору з полірованого металу. До того ж компанія пропонує нові кольори забарвлення кузова.

Технічні характеристики 2016 Chevrolet Cruze

новый Chevrolet Cruze 2016 фото

Новинка побудована на новій платформі моделі D2XX, завдяки чому автомобіль став трохи легше, економічніше і просторіше. У довжину Круз 2016 становить 4567мм, ширина – 1786мм, а висота – 1454мм, при колісній базі рівній 2663мм. Загальна маса авто – 1245кг, це майже на 115кг менше в порівнянні з попередником.

Вже відомо, що седан для ринку одержав новий атмосферний двигун об\’ємом 1500-кубиків потужністю 112л.с. 1.8-літровий движок замінив новий турбований агрегат об\’ємом 1400 см3, видає 148 «коней» потужності. Перший агрегатується з п\’ятиступінчастою «механікою» або з шестидіапазонною автоматичною коробкою. Другий може працювати як 6-ти ступінчастою МКПП, так і з 7-ми діапазонною коробкою-роботом, укомплектованої двома зчепленнями.

Базова версія Шевроле Круз 2016 оснащується системою з трекшн-контролем, що відповідає за динамічну стабілізацію, безключовим доступом в салон і повним електропакетом. За безпеку відповідають десять подушок безпеки.

интерьер круз 2016

Старт продажів нового авто намічено на друге півріччя нинішнього року. Як відзначає виробник, модифікація для ринку Штатів може з\’явитися вже найближчим часом, але буде відрізнятися від китайського варіанту. Примітно і те, що в Китаї триватиме збірка седана попереднього покоління, тільки до його назви додадуть приставку Classic. Імовірно вартість нової моделі на ринку Піднебесної буде стартувати від 120 тисяч юанів (приблизно $19300).

На закінчення додамо, що за заявою представників компанії американська версія Chevrolet Cruz 2016 отримає рестайлінговий кузов з більш плавними обрисами, але з більш агресивною передньою частиною. Головні фари і задні ліхтарі отримають вбудовані світлодіодні секції, до того ж радіаторна решітка, протитуманні фари, центральний повітрозабірник будуть обрамлені хромованою окантовкою.

Що стосується технічної начинки, то автомобілі будуть відрізнятися і в цьому. Для ринку США новий Круз від Шевроле отримає новий модифікований турбомотор об\’ємом 1500 куб. см., який генерує 160 «конячок» потужності (250 ньютон-метр). Офіційний дебют моделі компанія планує провести або взимку нинішнього року, або в січні 2016-го.

Chevrolet Cruze 2016: фото

новый седан шевроле круз белый Шевроле Круз обновление Chevrolet Cruze 2016 в новом кузове новый Chevrolet Cruze 2016 фото
Chevrolet Cruze 2016 интерьер круз 2016 рестайлинг шерволе круз 2016 Chevrolet Cruze 2016 салон

Відео огляд, тест-драйв

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024