Модний манікюр 2016 рокустриманість і стиль

Доглянуті руки – один з головних критеріїв жіночої краси. І, зрозуміло, руки не можуть вважатися доглянутими без акуратного манікюру. Про гігієнічної стороні питання годі й говорити, адже всіх нас цікавить ще й інший аспект: а який манікюр буде модним у 2016 році?

Ми вивчили головні модні тенденції і підготували огляд фешн-новинок в сфері дизайну нігтів. Нижче ви можете побачити поради, що стосуються як самого лаку, його кольору і методів фарбування, так і модною в цьому сезоні форми нігтів.

Головне – природність!

Почнемо з форми і загальної концепції. У 2016 році максимальний упор варто робити на природність. Ідеальні нігті цього року – коротке, овальної форми, вкриті лаком тілесного кольору. Це, звичайно, далеко не єдиний можливий варіант, але тенденції сконцентровані саме в цьому напрямку.

Якщо ви любите довгі нігті (адже вони візуально подовжують пальці), відмовлятися від них необов\’язково. Але не переборщіть з довжиною і утримайтеся від занадто яскравого дизайну. Вибирайте найбільш лаконічні варіанти з запропонованих нижче. І все-таки постарайтеся відійти від загостреної форми. Мигдалеподібні довгі нігті – ось актуальна форма 2016-го.

модный маникюр 2016 модный маникюр 2016 фото маникюр модные тенденции фото модный маникюр на короткие ногти
модный короткий маникюр модный маникюр зима 2016 модный маникюр шеллак модный маникюр весна лето 2016

А ось короткі нігтики можна прикрашати вже сміливіше. Втім, і тут головним трендом є максимальна простота. Одноколірне покриття нігтьової пластинки виглядає елегантно і не вимагає зайвих роздумів при виборі одягу і макіяжу.

Модні кольори нігтів 2016-го

Що стосується кольорів, вже згаданий тілесний буде актуальним протягом усього року. Крім того, сюди ж можна віднести будь-які відтінки лаку, які підходять під визначення nude – ті, що імітують натуральний ніготь: ніжно-рожевий, молочний, бежевий і просто прозорий лак.

Не меншою популярністю будуть користуватися ніжно-блакитний, персиковий, бузковий і м\’ятний кольору. А для тих, хто любить більш агресивну стилістику в манікюрі, підійде бордовий лак, темні відтінки сірого і синього кольорів, червоний, сливовий.

модный цвет ногтей фото модные ногти 2016 модный цвет ногтей 2016 телесный маникюр 2016
персиковый маникюр ногти фото нежно зеленый маникюр мятный маникюр 2016 фото модный натуральный маникюр

Влітку можна дозволити собі поекспериментувати з неоновими лаками: салатовим, жовтим, малиновим.

Місяць і Франція

Двома найбільш популярними техніками (крім лаконічного одноколірного манікюру) є так звані «місячний» і «французький манікюр». Останній в поданні не потребує. У 2016-му актуальний як звичайний френч, з рожевою пластинкою і білим кінчиком нігтя, так і більш сміливі варіанти з яскравою посмішкою».

«Місячний манікюр» вже встигли полюбити багато модниці, але якщо Ви ніколи про нього не чули, саме час спробувати. «Місячним» називають манікюр, який дуже схожий на французьку, але зі зміщеним акцентом: півмісяць знаходиться не на кінчику нігтьової пластини, а в її основі. Тут, знову ж таки, можливі експерименти з колірними рішеннями.

модный френч 2016 разноцветный французский маникюр 2016 фиолетовый мятный френч фото модный французский маникюр фото
ленный маникюр фото лунный маникюр 2016 цвета для лунного маникюра как модно красить ногти в 2016 году

Урок геометрії

Дуже і дуже яскравий тренд сезону – геометричні фігури. Мода на лаконічність і стриманість тут проявилася в повну силу. Нігті можна прикрашати окремими чіткими смугами (тонкими або товстими) і малювати на них будь-які фігури з тих, що зустрічалися у вашій шкільного зошита з геометрії.

Ця ідея особливо припаде до душі дівчатам, які дотримуються мінімалізму в одязі. Такий манікюр буде ідеально вписуватися в будь-який образ, але внесе свіжість і оригінальність.

геометрический маникюр фото маникюр геометрические фигуры фото модный геометрический маникюр 2016 разноцветная геометрия фото ногтей

Омбре і матовість

Подвійні (градієнтне покриття) продовжує переможну ходу по списку модних тенденцій. Градієнт спочатку заволодів нашими серцями, коли цю техніку почали використовувати у фарбуванні волосся, а потім добрався і до нейл-дизайну. І якщо з фарбуванням волосся все зрозуміло – омбре дозволяє довше зберігати свіжий вигляд зачіски, відрослих коренів взагалі не видно – то градієнт на нігтях не знаходить логічних пояснень. Просто це шалено красиво, от ми і не можемо з ним розлучитися який сезон поспіль.

Приблизно так само справи йдуть і з матовими лаками. Мода, яка зазвичай рухається зі швидкістю світла, міцно зжилася з цієї стильної технікою: покриття без блиску все ще користуються успіхом.

модный омбре 2016 маникюр омбре фото модный градиентный маникюр 2016 как сделать омбре маникюр в домашних условиях
растяжка цвета на ногтях маникюр яркий маникюр омбре розовый омбре фото коричневый с белым маникюр омбре

Крім іншого, дуже ефектно виглядає поєднання матового і глянсового лаку одного кольору. До речі, якщо Ви не можете підібрати відтінок тон в тон (адже не завжди у одного виробника потрібний колір випущений і в матовому, і в глянсовому варіантах), використовуйте прозоре, матове покриття.

Святковий манікюр 2016

Ну, і наостанок поговоримо трохи про манікюр для свят або вечірок. Те, що 2016 рік принесе нам простоту і мінімалізм у дизайні нігтів, ми вже зрозуміли. Але ж іноді душа вимагає яскравості та оригінальності! Приміром, манікюр на Новий рік 2016 просто зобов\’язаний бути феєричним!

Іноді можна дозволити собі використовувати більш помітні варіанти манікюру. Намагайтеся не змішувати відразу всі «прикрашення», але вибрати щось одне цілком можливо. Використовуйте замість звичайного лаку покриття з ефектом «металік» або зупиніться на максимально простому варіанті з блискітками.

Приголомшливо виглядає, наприклад, сріблястий або золотавий лак з блискітками в тон. Блискітки можуть бути будь-якого розміру (або різних розмірів), але того ж кольору, що і лак під ними. Дуже красиво такий манікюр виглядає на коротких нігтях.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024