Як прикрасити ялинку на Новий 2016 рік

Серед дерев ялина з давніх часів посідає почесне місце. Вона вважалася деревом безсмертя і символізує саму життя. У той далекий час люди думали, що їли криється чари, раз сонце дозволяє їй бути вічнозеленої. Вони вірили, що в лісі живуть духи, що живуть на хвойних деревах, і викликають найсильніші грудневі морози. Щоб задобрити пустунів, люди прикрашали їли яблуками, яєчною шкарлупою і горіхами.

Поради по прикрасі ялинки

Сніжинки

Святкову атмосферу зимового свята додадуть сніжинки. Їх можна придбати у магазині або зробити своїми руками. Якщо у вас є діти, то це заняття їм особливо сподобається. Сніжинки можна зробити з паперу, бісеру, тканини, серветок. Блискучі сніжинки ефектно відбивають світло від ліхтарів, і ялинка виглядає дуже ошатно.

Снежинка из шишек Снежинка из фетра Снежинка из бумаги
Снежинка из полимера Snowflake 2 Снежинка на елке

Соснові шишки

Шишки в якості прикраси можна збирати заздалегідь в парках або в лісі, і, прикріпивши до них петельки, розвісити на ялинці. Також шишки можна пофарбувати фарбою і нанести на них штучний сніг з розпилювача, який продається в спеціалізованих магазинах.

shishki 1 shishki 3 shishki 4
shishki 51 shishki shishki 7

Сніговики

Сніговичків можна зробити самим, спільно з маленькими помічниками або ж купити в магазині. Вони можуть бути зроблені з тканини, фетру, гіпсу, шоколаду, картону. Дуже симпатичними виходять сніговики, виконані в техніці фелтінг, тобто валяння з вовни. Таку іграшку можна подарувати гостям на Новий рік, і він буде чудово виглядати на ялинці.

snowman snowman 5 snowman 4
snowman 3 snowman 1 snowman 2

Гірлянди

Традиційними вважаються гірлянди з білим світлом ламп. Але 2016 рік – рік Вогняної Мавпи, тому сміливо додаємо червоних і жовтих вогнів. Бажано, щоб вони мали функцію згасання світла. На кожен 30 см висоти ялинки необхідна гірлянда з 100 лампочок. Гірлянди можна розташувати по колу ялинки, по спіралі або ж зверху вниз, закріпивши кінцеву лампочку на вершині дерева. Якщо ви використовуєте різнокольорові гірлянди, доповнити їх можна іграшками, підібравши їх за кольором до лампочкам.

Christmas 111111 Christmas 11111 Christmas 11
Christmas 1 Christmas 111 Christmas 1111

Колір

Колір у прикрашанні ялинки відіграє важливу роль. Вогняна Мавпа тяжіє до всього яскравого, іскристого, червоному. Сміливо поєднуйте золоті і червоні ялинкові кулі і банти, доповнюйте блискучим дощиком і гірляндами. Біла ялинка буде добре виглядає з прикрасами одного кольору – червоними або золотими.

Вдалі поєднання кольору для прикраси ялинки в 2016 році:

  • червоний і білий;
  • градієнт від червоного до жовтого;
  • золотий і білий;
  • золотий і коричневий.

Оформлення ялинки в європейському стилі

Цей варіант оформлення ялинки є найбільш поширеним на сьогоднішній день. В оформленні використовується не більше 2-3 гармонійних кольорів і помірна кількість прикрас. Ялинкові кулі обов\’язково підбирати однієї текстури і не використовувати більше двох кольорів. В якості прикраси підійдуть банти зі стрічок, намиста, сніжинки, янголята, ялинкові шишки, зірочки, квіти, фігурки сніговиків. Гірлянди є доповненням до прикрас, вони не повинні затьмарювати собою іграшки. Вдень вони практично непомітні, а вночі загадково мерехтять серед гілок. Елегантна ялинка в європейському стилі завжди актуальна і невибаглива в оформленні.

92df85db809a84f2feae3564b24923b4 Christmas Tree 1 Christmas Tree 4
Christmas Tree 5 Christmas Tree 7 Christmas Tree 9

Ялинка в скандинавському стилі

Скандинавський стиль не терпить надмірностей і буйства фарб і матеріалів, а замість живої ялинки можна зробити її імітацію з гірлянд або підручних матеріалів. Прикрасити її можна фігурками оленів, прапорами різних країн, янголятами. Скандинавський стиль вітає світлі відтінки, використовуйте їх для прикраси новорічної красуні Головне – помірність і простота.

Christmas Tree 2 Christmas Tree 6 Christmas Tree 61
Christmas Tree 81 Christmas Tree 82 Christmas Tree 821
Christmas Tree Christmas Tree11 Christmas Tree1111

Ялинка в стилі прованс

Стиль прованс поєднує в собі кольори пастельних відтінків і натуральні матеріали. Вдалим вибором будуть світлі відтінки, блакитний, синій, блакитний, бежевий, коричневий, колір морської хвилі. В якості прикрас підійдуть білі або сині кулі, сніжинки, бант зі стрічки, штучні квіти, мініатюрні ялинки, сніговики, в\’язані прикраси. Ялинка не повинна бути галасливою, адже прованс передбачає ніжність, м\’якість, спокійний затишок.

Christmas Tree 12 Christmas Tree 121
Christmas Tree 1211 Christmas Tree 12111

Читайте також ідеї, як зустріти 2016 рік.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024