Новий рік 2016 у Фінляндіїкурорти, тури, котеджі

Якщо вам хочеться зустріти Новий рік 2016 зі снігом, казковою природою, побувати в гостях у Санта-Клауса, тоді вам варто відправитися в Фінляндії – казкову північну країну. Ця місцевість дуже популярна серед туристів, оскільки дозволяє повною мірою насолодитися святковою атмосферою.

У всій країні виділяють кілька найбільш підходящих для проведення Різдвяних свят, регіонів. У кожному з них відмінна інфраструктура і безліч розваг. Крім того, важливо розуміти, що у Фінляндії популярним є оренда котеджів у місцевого населення, а не з\’їм готельних номерів.

Курорт Рованіємі

новый год в финляндии 2016

Це містечко розташувалося на межі Полярного кола, і є столицею Лапландії. Місто це – батьківщина Санта-Клауса і по праву вважається славнозвісним зимовим курортом. Тут ви зможете не просто відпочити, а й поповнити свої знання про природу Півночі. Зовсім недавно до речі був побудований науково-дослідний центр, присвячений природі Арктики.

У Рівному вас чекають гірськолижні курорти, але складність трас більше вабить до себе початківців лижників. Вашій увазі запропонують дев\’ять трас, три трампліну і чотири підйомника. Для тих, хто віддає перевагу санки, є траса, протяжністю 800 м. Сноубордистів також не залишили без уваги – їм запропонують халф-пайп. Тим, хто не любить гірські спуски приготували 100 км рівнинних трас. Частково вони навіть освітлені.

Дітям запропонують тут «Санта-парк» і можливість побувати вдома у Санта-Клауса. Можна покататися на атракціонах, частина з яких розташувалася в печерах, а інша – на засніженій поверхні. Кафе і сувенірні лавки розташовані практично скрізь. Деякі новорічні тури спрямовані саме на відвідування будинку казкового дідуся.

Якщо ви хочете ознайомитися з дикими представниками цього північного краю, вирушайте в зоопарк Рануа. Тут вас чекають рисі, лосі, вовки, білі ведмеді і багато інші тварини, що не бояться морозів. Він знаходиться в 80 км від полярного кола. Щоб подивитися, як жили раніше народи, що населяли Лапландію, а також сучасне життя, можна відправитися в етнографічний музей «Артикум». Недалеко звідси знаходиться і Полярне коло.

Якщо вам цікаво побувати на сафарі, то з Рованіємі можна поїхати на них, використовуючи мотосани або ж оленячі упряжки. Тут також є аквапарк.

Ну і найголовніше – саме тут дуже часто можна спостерігати полярне сяйво!

финляндия на новый год 2016 финляндия туры на новый год новой год в финляндии 2016 новый год в финляндии недорого
новый год в финляндии цены рованиеми на новый год 2016 деревня санта клауса когда ехать в финляндию на отдых

Куусамо-Рука

finlandia_2016 (5)

Ця місцевість найбільш відома, як центр зимового відпочинку. Найдовший сезон для катання на лижах проходить в цьому місці – майже до кінця квітня. Тут використовуються потужні снігові гармати, що дозволяють підтримувати схили в ідеальному порядку.

Якщо ви любите ходити на лижах, вам саме сюди. в Куусамо-Ріка дуже багато трас різної протяжності і складності. Рука – офіційний спонсор, а також база для тренувань збірної Фінляндії з Фрістайлу, однак, в тренувальному центрі можуть займатися і прості любителі.

На курорті ви знайдете аж 29 схилів, кожен з яких по-своєму чарівний своєю і має свій рівень складності. Сопка, на якій розташувалися траси, має чотири схилу. Всі траси освітлені і, катаючись на них, вас не буде залишати відчуття казкової полярної ночі.

Останні п\’ять років лижний сезон на курорті триває близько 250 днів. Тут дуже уважно стежать за тим, в якому стані знаходяться траси. Застосовують кращі системи, що дозволяє підтримувати всі 29 схилів в ідеальному порядку.

Якщо ви любите кататися на сноуборді, для вас буде багато чого цікавого: пара трас з халф-пайпа, велика кількість трамплінів, круті повороти і рейли. Якщо в двох словах – це ідеальний регіон для активного проведення і зустрічі Нового року 2016.

куусамо рука 2016 горнолыжные курорты финляндии куда поехать в Финляндии туры в финляндию на 2016 год
горнолыжные трассы Финляндии finlandia_2016 (3) finlandia_2016 (4) finlandia_2016 (5)

Курорт Леві

финляндия горячие туры 2016

Цей курорт має високий рівень комфорту і працює цілорічно, але при всьому цьому є досить недорогим. Він розташувався на заході Фінляндії, в регіоні знаходяться найвищі гірські вершини.

В Леві проводяться змагання Кубка Європи і Світу, куди приїжджають самі знамениті спортсмени, курорт багато разів отримував звання кращого в країні. У разі, якщо ви вже відвідували Леві, вирушайте сюди сміливо ще раз – на вас чекатимуть сюрпризи. Уряд Фінляндії хоче залучати на курорт туристів, і кожен рік привносить у Леві що-небудь нове. Щороку на курорті можна спостерігати новий підйомник або трасу. В Леві ви знайдете гондольную канатну дорогу.

Курорт дасть можливість чудово відпочити, зарядитися енергією на весь майбутній рік. Тут є свої традиції і дух, що робить всю місцевість схожою на Альпи.

Велика кількість трас розташовуються на схилах, вкритих лісами. Система трас повністю покриває всі схили гори. Велика кількість шляхів для катання підійде як підготовленим лижникам, так і початківцям – щоб пройти всі маршрути, необхідно витратити кілька днів.

Підйомники розташовуються в безпосередній близькості до готелів, що дозволяє швидко добиратися до необхідної траси.

финляндия зимой 2016 финляндия горячие туры 2016 Levi_hiihtokeskus_2016 (3) Levi_hiihtokeskus_2016 (4)

Котеджі на Новий рік

Якщо ви хочете відпочити від суєти і побути далеко від людей, в Фінляндії на свята можна орендувати котеджі в будь-якій частині країни. Ціни та умови оренди різняться в залежності від регіону і рівня комфорту, що надає котедж. Важливо знати, що на спеціалізованих сайтах можна знайти навіть російськомовних власників будиночків, які із задоволенням Вас зустрінуть і організують трансфер до місця призначення до платні.

коттеджи в Финляндии снять коттедж в финляндии 2016 коттедж цены Finnish Cottage-01

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024