LG Nexus 4

Новый сенсорный смартфон LG Nexus 4

Новий сенсорний смартфон LG Nexus 4

Нарешті відбувся довгоочікуваний реліз нового пристрою з серії Nexus. На цей раз в Google вирішили співпрацювати зі знаменитою компанією LG, щоб випустити свій останній смартфон. І це співробітництво принесло свої плоди у вигляді нового сенсорного смартфона Nexus 4, який стане доступний по всьому світу вже в наступному місяці. Чим же такий хороший новий девайс? Давайте спочатку заглянемо під корпус, там ви знайдете чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro з тактовою частотою 1,5 ГГц, 2 ГБ оперативної пам\’яті і 8 або 16 ГБ вбудованої пам\’яті. Також вас порадує задня 8-мегапіксельна камера, яка здатна робити відмінні фотографії і відразу ж через спеціальний додаток відправляти їх на хмарний сервіс, щоб ви ніколи їх не втратили.

4,7-дюймовий True HD IPS Plus дисплей надає дозвіл 1280 x 768 пікселів, і завдяки захисному покриттю новому смартфону не будуть страшні подряпини і інші легкі ушкодження. А операційною системою LG Nexus 4 стане Android 4.2 Jelly Bean. Що стосується з\’єднання з мережею, то тут вам будуть доступні 3G (WCDMA) і HSPA . Звичайно ж, є підтримка Wi-Fi і NFC. Вбудований акумулятор надасть вам 15,3 години роботи в режимі розмови, що цілком непоганий показник як для сучасних смартфонів.

Параметри пристрою становлять 133,9 x 68,7 x 9,1 мм, і важить він 139 р. Смартфон буде доступний в онлайн-магазині Google Play починаючи з 13 листопада, але поки що немає жодної інформації щодо його ціни.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024