Nissan представив прототип розумного годинника Nismo Watch

Умные часы Nismo Watch помогут водителю в дороге

Розумні годинник Nismo Watch допоможуть водієві в дорозі

Надягається електроніка в цілому і розумні годинник зокрема продовжують свою експансію на світовий ринок мобільних пристроїв. Слідом за Sony SmartWatch і Pebble, зі своєю новинкою увійшов у гру Samsung, вже на підході розумний наручний гаджет від Apple, але трохи дивним у цих струнких лавах електронних брендів виглядає автомобільний концерн Nissan, який, мабуть, теж відчув запах грошей і вирішив зайняти свою нішу, а саме випустити спеціальні розумні годинник для водіїв.

Автогігант не став довго ламати голову над ім\’ям свого первістка, і назвав його точно так само, як колись свою лінійку спорткарів – Nismo.Головна особливість і характерна риса пристрою від своїх конкурентів у тому, що девайс обмінюється даними не тільки зі смартфоном, але і з бортовою комп\’ютерною системою автомобіля.

Гаджет Nismo Watch получил от своего автомобильного тезки агрессивный спортивный дизайн

Гаджет Nismo Watch отримав від свого автомобільного тезки агресивний спортивний дизайн

Вперше годинник від Nissan показали на минулому в Німеччині Франкфуртському автосалоні, який закрив свої двері для відвідувачів увечері 22 вересня. Розробники впевнені, що подібний пристрій здатний значно полегшити життя водієві, оскільки з нього легко зчитувати інформацію не відволікаючись від дороги, так як зап\’ястя водія завжди знаходяться на кермі перед очима. Розумні годинник Nismo мають вкрай низьким енергоспоживанням і способи пропрацювати на одному заряді акумулятора цілий тиждень.

Nissan представив прототип розумного годинника Nismo Watch

Основні параметри, виведені на дисплей Nismo Watch, вкрай важливі для водія, вважають інженери Nissan, оскільки немає нічого важливішого в дорозі ніж знання про гранично допустимої швидкості на конкретній ділянці дорозі, витраті палива, стан дорожнього покриття, прогноз погоди і необхідності сервісного обслуговування автомобіля.

Мабуть, самою цікавою «фішкою» пристрою, є його здатність вимірювати пульс водія, засікати час проведений за кермом, і давати рекомендації про зниження швидкості, необхідності зупинки на відпочинок або сон.

На даний момент був показаний лише концепт Nissan Nismo Watch, і потрібно відзначити, що він виконав своє головне призначення – заінтригував потенційних покупців. Поки виробник не повідомив журналістам ні дату надходження розумних годин у продаж, ні їх вартість. Залишається тільки чекати нової інформації.

Концепт умных часов Nissan Nismo Watch

Концепт ” розумних годин Nissan Nismo Watch

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024