3-х кнопкова миша від ROCCAT спеціально для геймерів.

Девайс от ROCCAT основыван на старых предпочтениях геймеров.

Девайс від ROCCAT базується на старих перевагах геймерів.

Як відомо, геймери дуже серйозно підходять до свого захоплення іграми, і деякі навіть зробили це своєю професією. І тому вони не можуть економити на обладнанні для ігор. Додаткове чи це пристрій для продуктивності комп\’ютера або ж зовнішній девайс – все має бути найкращим.

Компанія ROCCAT Studios вирішила порадувати справжніх геймерів нової мишею, розробленої спеціально для ігрових потреб. За всю свою історію існування комп\’ютерна миша не раз прbтерпевала зміни в дизайні та функціональності. Нова миша називається ROCCAT Lua Tri-Gaming Mouse Button і була презентована як класична трехкнопочная миша. Цей новий звір безумовно буде оцінений справжніми цінителями ігрового процесу – гладка і симетрична форма, відповідна як для правшів, так і для лівшів! Безумовно, це нововведення буде особливо радісно зустрінута лівшами.

За словами генерального директора і засновника ROCCAT, девайс був розроблений грунтуючись на старих традиціях і уподобаннях геймерів, з додаванням нового інноваційного інженерного підходу, щоб зробити його ще більш зручним. Lua радує гравців не тільки здатністю управляти, а також комфортом і своїм стилем.

Нова комп\’ютерна миша буде оснащена Pro Optic R2 датчиком. За допомогою нього можна буде вибирати необхідні налаштування DPI. На вибір запропоновано 7 видів цих налаштувань- 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750 і 2000. Також є в наявності спеціальна кнопка, що дозволяє змінювати цей параметр безпосередньо в ході гри. А також можна запрограмувати на те, щоб кнопка перемикала між найбільш використовуваними вами параметрами DPI.
Функціональність колеса прокрутки також вдосконалена. Ви можете запрограмувати колесо таким чином, що воно буде фіксуватися на кожному кроці. Тому в ході якої-небудь важливої битви вам не треба вже буде переживати за випадковою прокрутки.

Точна дата появи даної миші у продажу ще не відома, але точно це буде влітку, орієнтовно в липні або серпні. Як повідомили в ROCCAT, ціна буде $29,99.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024