Клавіатура для геймерів Genius Imperator

Периферийное игровое устройство для геймеров Genius Imperator.

Периферійне ігровий пристрій для геймерів Genius Imperator.

Коли ви довгий час використовували одну і ту ж ігрову клавіатуру, і ось настав час піти їй на спокій, а вам – придбати нову, ви можете бути трохи збентежені такою величезною пропозицією на ринку ігрових периферійних пристроїв. Так, зараз дійсно багато клавіатур для геймерів, і це може ввести в оману будь-кого, хто тривалий час не стежив за новинками. Тому якщо ви не займаєтеся професійно кіберспорту, то вам варто звернути увагу на клавіатуру від Genius під назвою Imperator Gaming Keyboard. Це периферійний ігровий пристрій забезпечує багатофункціональний контроль для ігор жанру MMO і RTS.

Клавіатура Imperator є останнім продуктом лінійки GX Gaming Series. З цією клавіатурою ви зможете налаштувати шість програмованих клавіш, і вона підтримує до трьох ігрових профілів, що дозволить вам створювати близько 18 різних макросів для ігрового процесу. До того ж для управління та налаштування цих макросів в Imperator є свій власний користувальницький інтерфейс. І якщо ви запрограмуєте правильно, то за допомогою однієї кнопки ви зможете зробити ряд заклинань або спеціальних команд.

З клавіатурою Imperator вам не варто боятися, що під час ігрового процесу ви випадково натиснете якусь функціональну клавішу Windows – всі вони під час гри автоматично відключаються.

Придбати цю клавіатуру можна за досить бюджетною ціною за 49 доларів.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024