Конкурси на 2015 рік

Конкурси на 2015 рік

Кожен на новий рік хоче радіти й сміятися. Це цілком реально, якщо ви збираєтеся дружною компанією. Не можна обійтися й без новорічних конкурсів на 2015 рік. Рік кози має принести багато щастя в кожен дім. Так що якщо вам більше десяти років і вам не потрібно буде йти спати після 12, то тоді ось кілька конкурсів для того, щоб не нудьгувати до самого ранку, або хоча б до трьох ночі, а потім можна піти подивитися ялинку або салют.

Гра називається малюнок. Тут всі дружно, крім одного учасника, малюють картинку. Далі вони вішають йому на лоб і намагаються показати, хто як може. В цей час учасник повинен здогадатися, що у нього намальовано. Причому це може бути не просто одна картинка, а цілий сюжет. Наприклад, чорна собака несе кошик.

Наступний конкурс називається – знайди. Тут знадобляться дві пари – чоловік і жінка. На кожного партеру вішають прищіпки, а їх партер повинен з зав\’язаними очима знайти всі об\’єкт. Хто перший впорався із завданням, той виграв.

Ще один конкурс, де руки вам не знадобляться. Суть його полягає в тому, щоб з\’їсти цукерку без допомоги рук. Природно цукерка загорнута в обгорнення.

Конкурс – знайди. Всі чоловіки сідають в ряд, а чиясь дружина намагається відшукати свого чоловіка з зав\’язаними очима. Тут руки якраз і знадобляться. Після того як дружина знайшла чоловіка, всі міняються місцями, і тепер чоловік повинен спробувати знайти дружину.

Якщо ви любите екстрим, то є дуже чудова гра – прикрашаємо один одного. Тут вже доведеться попросити своїх подруг взяти косметику з собою. При чому найдешевшу, тому що Шанель і так далі буде шкода витрачати. Так от, всі гості повинні розмалювати один одного, де захочуть. Це може бути не тільки особа, але і інші відкриті ділянки тіла. Але не забудьте взяти з собою засіб для зняття макіяжу. Адже не кожен поїде додому о шостій ранку з зеленими або червоними щоками очима.

У наступному конкурсі, гості можуть взяти участь в аукціоні. Ведучий заздалегідь загортає предмети в папір і називає їх призначення. Кожен пропонує за лот гроші, при чому справжні. Далі той, хто виграв, виходить у центр і при всій натовпі розгортають лот. До речі можна чергувати жартівливі речі з цінними. Наприклад, можна використовувати сіль, цукерки, ручку і блокнот і так далі.

А тепер можна спробувати себе у ролі дизайнерів. Обом парам видаються однакові речі – рулони паперу, сміттєві пакети, скотч, мішура, дощик і так далі. Потім вони тягнуть жереб по костюмах. Комусь дістанеться дід мороз, а кому-то снігуронька. Загалом, кожен починає під веселу музику творити чудеса.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024