Що подарувати татові на 23 лютого 2015

Що подарувати татові на 23 лютого 2015

День захисника Вітчизни – це свято, яке святкується не тільки в Україні. Багато чоловіків отримують в цей день подарунки від улюблених жінок, адже кожен чоловік – Захисник.

Напередодні цього дня діти думають, як же привітати своїх батьків з цим чудовим святом. Що такого подарувати, символічного, або ж корисного, що принесло б частинку радості і душі вашому батькові.

Якщо ви влаштовуєте застілля в цей день, або просто святкова вечеря в колі сім\’ї, знайдіть в інтернеті красиво вірш, або, що ще краще, складете самі вірш, який буде яскраво демонструвати вашу любов до батька і щирі поздоровлення з Днем Захисника Вітчизни. В інтернеті, звичайно, багато різних віршів і поздоровлень у прозі. Але набагато краще, якщо ви зробите це самі, від душі. Нехай це буде не дуже в риму, це не важливо. Важливо, які слова ви підберете. Це нематеріальне привітання запам\’ятається вашому батькові надовго, і йому буде дуже приємно таке виняткову увагу.

Якщо у вас є гроші і ви хочете подарувати батькові щось, що буде нагадувати про свято, вже матеріальне, то вибір різноманітних подарунків дуже великий.

В якості сувенірів можна купувати красиві портсигари або запальнички. Якщо ваш батько не курить, можна дарувати різні сувенірні статуетки, які він зможе розмістити на своєму робочому толі. Цікавим, креативним подарунком стане чашка чи футболка з нанесеною на неї фотографією. Можна взяти фотографію або його особисто, або всієї вашої родини, і звернеться в друкарню, щоб фотографія була нанесена на обраний вами предмет.

Наприклад, ви також, напевно, знаєте про хобі вашого батька. Чим він любить займатися і як проводить вільний час. Можна подарувати йому що-те, що він зможе використовувати в своїй улюбленій справі. Якщо ваш батько рибак – можна подарувати йому набір снастей або новий спінінг. Якщо мисливець – підібрати гарний мисливський ніж або інші атрибути, необхідні у цій справі. Можна також зробити на них гравіювання на пам\’ять.

Водіям автомобіля можна придбати що-то в машину. Це можуть бути подушки, нові чохли на сидіння або ароматизатор. Також можна подарувати сертифікат на обслуговування в сервісному центрі, де на певну суму ваш батько зможе виконати всі необхідні автомобілю процедури, навіть той же профілактичний огляд.

Це будуть суто чоловічі подарунки, які виявляться корисними у справі, і пам\’ятними.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024