Мода для блондинок в 2015 році

Мода для блондинок в 2015 році

Колір одягу повинен поєднуватися не тільки з шкірою. Основним параметром при виборі одягу, повинні бути волосся. Як не дивно, але їх колір так само впливає на стиль і образ. Так що власницям світлого волосся може припасти до смаку ця стаття. Можливо, тут вони дізнаються багато нового і цікавого. Особливо варто подивитися, що ж буде в моді в 2015 році.

Дівчата з білявим волоссям можуть виглядати практично у всіх кольорах бездоганно. Але і їм не варто сильно перестаратися, щоб не переусладить даний образ і не виглядати занадто сумно і неприродно. Ось кілька порад.

Варто почати з гами темних відтінків. Білі волосся відмінно поєднуються з чорними вбраннями. Приміром, брюнеткам чорний іноді надає траурний вигляд, але ось блондинки виглядають в чорному кольорі урочисто, святково й елегантно. Все це з-за яскравого контрасту з волоссям. Темні речі сидять краще, якщо у вас світле пряли.

Також чорний колір чудово створює контраст білою або світлою шкірою. Для блондинок так само добре підійде сірий колір теплих тонів. Він здається більш веселим і невимушеним, ніж чорний відтінок. У сірому – блондинка буде виглядати дуже елегантно. Блондинки будуть виглядати чарівно, якщо змішають сірий колір з рожевим, наприклад або будь-яким іншим ніжним відтінком.

Жіночність і природну красу блондинкам додадуть кольору сафарі. Кожне літо ці кольори входять в моду і виглядають дуже природно. Кремовий, оливковий, бежевий і коричневий повинен був вже давно підкорити серця дівчат з білими волоссям. Якщо ви боїтеся, що такі наряди зроблять вас блідими і непомітними, то образ можна розбавити яскравими аксесуарами, ременями або сережками з намистом.

Бархатистий насичений блакитний – по праву вважається одним всіх блондинок. Іноді його називають – королівський блакитний. До друзів можна віднести ще червоний і яскраво-рожевий. З їх допомогою краса буде виставлена в кращому світлі і підкреслить тільки одні переваги. А от зелений колір може, як і прикрасити блондинок, так і нашкодити.

Адже іноді зелений колір надає втомлений вид, при якому дівчата можуть виглядати «позеленілими». У волоссі зелений колір може надати болотний відтінок. Якщо вже дівчина так сильно хоче надіти зелену одяг, то її краще всього розбавити іншими яскравими деталями – сумочкою або шарфиків, наприклад. Все має бути в міру.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024