Меню на 2015 рік, що готувати?


У кожної господині під час підготовки святкування Нового року виникає бажання здивувати своїх рідних і близьких цікавими закусками, незвичайними салатами, смачними гарячими стравами і неймовірними десертами. Щоб все це вийшло доведеться зайнятися пошуком рецептів, а також заздалегідь скласти меню. Якщо у вас є така мета, то китайський гороскоп зможе вам підказати, які страви приготувати на Новий 2015 рік.


Варто врахувати той факт, що символом 2015 року буде Дерев'яна Коза, з цієї причини, при складанні новорічного меню, потрібно враховувати переваги цієї тварини.


Візьміть на замітку той факт, що вживають кози в основному рослинну їжу. Важливо щоб на вашому новорічному столі страви були прикрашені свіжими овочами і ароматною зеленню, наприклад, руколою, петрушкою, кінзою, базиліком, кропом). Віддавши перевагу даним продуктам, які необхідні і корисні для здоров'я, ви зможете догодити талісману майбутнього року, при цьому забезпечивши успіх і успіх протягом усього року. На святковий стіл слід поставити страви із м'яса птиці, кролика, а також риби. Обов'язково повинна бути присутня тарілка з сирною нарізкою.


У 2015 році на новорічному столі має бути багато зелених салатів. Ці страви можна красиво оформити використовуючи різну зелень, наприклад, спаржу, шпинат, капусту. У меню Новорічного свята можна включити салати, такі як «Ранок» і «Тонка талія». Їх досить швидко приготувати, і вони однозначно сподобаються Козі.


В Новорічне меню необхідно обов'язково включити молочні продукти і страви зі сметаною, сиром і сиром. Чудовим варіантом десерту може стати класичне багатошарове Тірамісу.


Закуски, безсумнівно стануть важливою складовою новорічного столу. Слід приготувати курячий рулет, наприклад, з сиром, або оригінальний соковитий курячий рулет, з цікавою назвою «Оранжево серце».


Практично немає ніяких обмежень з приводу гарячих страв. Для їх приготування можна використовувати птицю, рибу, м'ясо, але за винятком баранини, козлятини і ягнятини. Необхідно подавати гарнір з овочів або пряні трави, які зможуть надати цим стравам особливий смак і аромат.


При складанні Новорічного меню на 2015 рік, не потрібно забувати про напої. Вони повинні бути солодкими, або напівсолодкі: шампанське, вина, різні наливки. А для дітей можна приготувати компот з яблук або журавлини, а також безалкогольний глінтвейн.


Рекомендуємо для перегляду

Додати коментар
Ваше ім'я: