Застільні ігри на Новий рік 2015

Застільні ігри на Новий рік 2015

Після того годинник проб\’є дванадцять, ви найімовірніше почнеться уплітати смачні салати і закуски. Однак чим же зайнятися, коли ви наїлися, насміялися і подивилися телевізор? Можна, звичайно в сотий раз подивитися «іронію долі» або пообговорювати особисте життя зірок шоу бізнесу, які періодично з\’являються на екранах телевізорів. Але ось в новий рік кози, варто відкинути такі традиції і зайнятися чим-небудь дійсно цікавим. Тому пропонуємо вам взяти кілька конкурсів на замітку. Для галасливої компанії вони підійдуть як не можна до речі.

Перша гра називається «Передай сусіду». Спочатку необхідно взяти яблуко, грейпфрут або апельсин. Затиснути його під підборіддям і спробувати передати його без рук, стоїть поряд. Якщо хтось впустить фрукт, то він вибиває з гри. Переможець залишається той, хто краще за всіх справився з завданням.

Друга гра, не менш цікава – модне вбрання. Спочатку потрібно взяти мішок і покласти туди будь-які речі. Це можуть бути ліфчики, труси, шкарпетки або чепчики. Далі мішок швидко передають по колу під музику. Коли музика закінчитися і той, у кого залишився мішок у руках, не дивлячись, бере звідти річ і одягає. Гра може принести багато сміху та веселощів.

Для тих, хто хоче трохи подумати і розкинути мізками, є прекрасна гра – крокодил. Тут все дуже просто. Виходять дві людини, і один другому загадує слово. Після цього, той, якому загадали, повинен показати дане слово, але мовчки, за допомогою жестів і рухів. Той, хто відгадує, виходить, і вже йому загадують нове слово.

Гра рибалки. Берете довгу мотузку і на її середину прив\’язуєте копчену або в\’ялену рибу. На кінці мотузки вішаєте за два олівця. Два учасники мають на швидкість, накручуючи мотузку на олівець – дістатися до головного призу.

Наступна гра називається – попелюшка. В одній посудині необхідно змішати кілька видів круп. Далі, зав\’яжіть чоловікам очі і запропонуйте розібрати крупу з різних чашках. Хто швидше впоратися – той і виграв. Тільки не сипте занадто багато крупи, а то гра затягнеться до ранку.

Колечко. У цій грі учасники повинні сидіти навколо столу і у кожного в зубах сірник. Ведучий вішає колечко першому сидить. Той передає його гостю поруч, але без допомоги рук. Якщо хтось впустив кільце, то повинен виконає будь-яке бажання.

Пам\’ятайте, що найголовніше-це мати хороших друзів під боком, а конкурси та веселощі вже самі прийдуть до вас у будинок!

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024