Конкурси на Новий рік 2015 для дорослих

Конкурси на Новий рік 2015 для дорослих

Як тільки пробило дванадцять, всі починають веселитися. У рік кози буде тільки найкраще. Адже як кажуть, як новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Тому не варто сваритися по дрібницях або сериться. Краще забути все старе і почати життя з чистого аркуша. Віддати борги, пробачити, доробити всі справи і вже з чистою душею вступати в новий рік. Розвеселити всіх зможуть конкурси на новий рік 2015 для дорослих. Так що якщо ви сидите в нічному барі, або дому без дітей. То саме час повеселитися. Ось кілька чудових ідей, які можуть вам стати в нагоді.

Перша гра називається – у кого довший. Загалом люди діляться на дві команди. І по свистку, всі починають знімати з себе одяг і складати в ланцюжок. У кого ланцюжок буде довше – той і переміг. Звичайно ж, потрібно залишатися в рамках пристойності, і не знімати абсолютно все.

Конкурс – хто крутіший. У ньому беруть участь чоловіки. На тарілку кладуть яйця за кількістю претендентів. Ведучий говорить, що всі яйця, крім одного варени. Тут і починає наростати напруга. Хоча насправді всі яйця варені. Але варто брати не більше п\’яти осіб, тому що після, всі одразу здогадаються, що ведучий набрехав.

Конкурс для милих дам. У ньому дівчата вибирають для себе справи мороза і починають вбирати його з підручних засобів. Це можуть бути новорічні іграшки, туалетний папір, дощик і так далі. Загалом, варто проявити фантазію. Після цього кожна дівчина повинна представити свого морозу за допомогою пісні або вірша.

А ось відмінний перевірений конкурс. У ньому зазвичай беруть участь чоловіки. Вони стають у ряд і обв\’язуються мотузкою на поясі. До кінця мотузка прив\’язана ручка або олівець. Внизу стоїть порожня пляшка. Кожен конкурсант повинен без рук спробувати опустити ручку в пляшку.

Коли новорічна ніч в самому розпалі, час якраз вимовляти тости. Але є одна умова, кожен починає свій тост з букви алфавіту, по черзі. Наприклад А – абсолютно щасливий провести цей рік з вами, Б – незрівнянно радий, що рік починається добре і так далі. Переможе той, хто придумав саму оригінальну фразу. Особливо веселощі починається, коли підходять літери ь, и, м і ж.

Крім звичайних ігор, є ще й казки. Тут ведучий повинен заздалегідь написати кожному свої слова і прочитати казку про ріпку, справи мороза чи інших героїв. Але сценарій буде написаний не по книжці, а спеціально в жартівливій формі.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024