Кроликгороскоп на 2015 рік

Зміст:

  • Жінка-Кролик
  • Чоловік-Кролик
  • Любовний гороскоп
  • Фінанси та кар\’єра
  • Кроликів чекають великі зміни. Вони кардинально змінять свою думку до всього, що їх оточує. До цього їх спонукає бажання мати поруч із собою надійних людей. У нього з\’явиться багато друзів, знайти яких він хотів давно і давно до цього прагнув. Просування у справах теж пов\’язано з новими знайомствами. 2015 рік пройде спокійно, але працювати Кролику доведеться багато. Умиротворення допоможе приймати важливі рішення виважено і спокійно, особливо, що стосується особистого життя. Він буде ретельно аналізувати всі свої вчинки, продумуючи їх заздалегідь. Його життя стане краще, а відбулися зміни будуть тільки зі знаком плюс.

    год Кролик

    Жінка-Кролик

    В цей рік чекає удача, а особисте життя буде складатися як не можна краще, а перспективи на роботі або в бізнесі принесуть очікувані високі результати. Успіх не обійде стороною. Головне для кролика-Жінки у 2015 році – це гнати від себе бажання полінуватися, і фортуна не змусить себе чекати. Коза підтримає Кролика у всьому. Але не варто кидатися в усі авантюри, сподіваючись на удачу і тут. Обережність ніколи не шкодила і чарівна, вона притягує до себе увагу чоловіків, зачаровує їх своєю м\’якістю і чарівністю. Поруч з нею може з\’явитися людина, у всьому її підтримує. Він буде близький їй за своїм життєвим принципам. Відбудеться це, швидше, у другій половині року Дерев\’яної Кози. Саме тоді вона відчує себе по-справжньому щасливою. В той же час її наздожене і фінансове благополуччя.

    Чоловік-Кролик

    Він буде всіляко проявляти себе, а не сидіти, склавши руки, він зустріне удачу. При такому розкладі його чекає успіх у всіх його починаннях і продовженнях. По натурі своїй чоловік-Кролик хитрий, але він і цілеспрямований і працездатний. Так що його розважливість тільки йому на користь. Коза закликає його бути пильним і обережним. Не можна забувати про важливі речі в гонитві за грошима. Працювати йому доведеться дуже багато, але віддача буде відповідати витраченим силам. В кінці 2015 року його підстерігає небезпека, є ймовірність обману або крадіжки.

    Любовний гороскоп

    Любовный гороскоп

    наздожене справжнє почуття, так само він часто заводить стосунки з протилежною статтю просто так, не вкладаючись в це емоційно і не вимагаючи того ж від свого партнера. Але у 2015 році у нього виникне сильне бажання створити щось серйозне і надійне. Зрозумівши це, він почне шукати об\’єкт любові. І вільні Кролики знайдуть своє щастя, але за цим стоятиме цілеспрямованість і щире бажання знайти свою другу половинку. Для цього Кролик буде багато спілкуватися, подорожувати. Доленосна зустріч може відбутися і з подачі одного з друзів або знайомих.

    Фінанси та кар\’єра

    финансовый гороскоп

    Гроші у Кролика в рік Дерев\’яної Кози будуть з\’являтися як ніби з нізвідки, він буде заробляти легко. Він знайде будь-які засоби для отримання заробітку. Але одна з характерних його рис – безпечність по відношенню до грошей і марнотратство. Вони не шкодують ніяких коштів на розваги, особливо коли їх про це просять ті, кого вони люблять. Таке ставлення до власних грошей може залишити Кролика восени 2015 року на мілині, але рік Кози неймовірно сприятливий для нього в плані фінансів, тому, гроші у нього будуть у будь-якому випадку. Фактором ризику можуть стати банальні дрібниці, на які він не звик звертати уваги.

    Східний гороскоп на 2015 рік для Кролик відео поради астрологів

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024