Новий Рік 2015. Що подарувати вчителю?

Зміст:

  • Топ – 10 кращих ідей подарунків для вчителя
  • Подарунки вчителям на Новий Рік своїми руками
  • Наостанок
  • Перший вчитель в серці кожного з нас займає окреме місце. Разом з ним ми вчимося не тільки писати, читати і рахувати, але і пізнаємо новий, абсолютно незнайомий раніше світ, звикаємо до спілкування з учителями й однокласниками, а також дізнаємося, що таке порядок і дисципліна. Не варто навіть говорити про те, що ця праця заслуговує величезної поваги, тому дуже важливо не забувати про те, що новорічні подарунки слід робити не тільки рідним і близьким. Так що можна подарувати вчителю на Новий Рік 2015 і як не помилитися з хорошим подарунком? Саме цьому присвячена ця стаття, отже, почнемо!

    Teacher

    Teacher

    Топ – 10 кращих ідей подарунків для вчителя

  • Приємне чаювання. Як правило, їм прийнято дарувати цукерки, і це вже ні для кого не секрет. Коробка цукерок на Новий Рік буде не тільки неоригінальним подарунком, але навіть банальним. Тому, що трохи урізноманітнити новорічний подарунок, можна презентувати торт, зроблений на замовлення. На ньому можна зробити напис: «Улюбленому вчителеві», «З Новим Роком та Різдвом Христовим», «Бажаємо удачі в наступному році», «З любов\’ю, 10 – А» і т. д.
  • Ароматна кава і чай. Банку елітного заварної кави або якісного чаю також стане гарним подарунком до Нового Року. Можна такий сюрприз презентувати разом з якимись солодощами і без.
  • Ваза для квітів. Їм досить часто дарують квіти на всілякі свята. День Знань, День Вчителя, День Народження і 8 Березня просто неможливо уявити без букета квітів (звичайно, це відноситься більше для представниць прекрасної статі). Вазу можна буде поставити вдома або ж в робочому кабінеті. Якщо ваза буде стояти в кабінеті, можна буде приносити квіти, зрізані в домашньому саду і прикрасити ними робочий кабінет, поставивши в подаровану вазу.
  • Символічний презент. На Новий Рік дуже прості подарунки, які є символом наступаючого року. Наступаючий, 2015 рік – це рік дерев\’яної зеленої кози, тому можна презентувати своєму самому улюбленому вчителю чоловікові різноманітні сувенірні подарунки, статуетки, м\’які іграшки, ялинкові прикраси, брелоки для ключів, магніти та інші предмети, які будуть символізувати наступаючий рік. Такий презент він зможе поставити на своєму робочому столі, щоб весь рік пам\’ятати про своїх улюблених учнях і оригінальний сюрприз.
  • Канцелярське приладдя. Ця професія включає в себе безліч різних обов\’язків і завдань, які обов\’язково необхідно фіксувати, оскільки все згадати практично неможливо. Купіть щоденник в дорогому, красивому палітурці, де він зможе записувати все, що стосується його професії і життя шкільного колективу. Важлива інформація, яку необхідно оголосити на батьківських зборах, які-небудь нововведення або завдання, які були оголошені на вчительському нараді – все це, неодмінно, буде зафіксовано в щоденнику. Також можна презентувати набір ручок або органайзер. Вони завжди доречні для людини даної професії.
  • Оригінальний фотоальбом. Якщо у Вас накопичилося безліч фотографій Вашого колективу, непоганим подарунком для вчителя стане фотоальбом з цими фотознімками. Його можна доповнити прикольними віршиками, побажаннями від кожного з учнів, малюнками, розписами, карикатурами, наклейками і т. д. Не варто забувати і про новорічної символіки, оформіть фотоальбом з урахуванням святкових елементів: сніжинок, ялинових гілок і прикрас. Якщо докласти трохи зусиль і залучити до виготовлення святкового альбому всіх учнів Вашого класу, можна зробити найкращий подарунок для вчителя, який буде нагадувати про вашому шкільному колективі навіть після випуску зі школи.
  • Поїздка в музей, цирк, планетарій. Організуйте на зимових канікулах спільну поїздку. В залежності від того, який предмет він викладає в школі, вибирайте тип музею. Це може бути краєзнавчий музей, музей історії появи фізики, історичний, військовий музей (для історика) і т. д. Такий презент допоможе Вам поспілкуватися зі своїм вчителем за межами шкільних стін і дізнатися для себе щось нове. Оригінальний, корисний, а головне пізнавальний подарунок.
  • Елементи декору кімнати. Деякі елементи інтер\’єру є зовсім необов\’язковими, проте вони дозволяють не тільки прикрасити приміщення, але зробити його більш затишним і комфортним. Це може бути картина в дорогій оправі, великий настінний віяло, настільна або підлогова лампа, набір невеликих подушок для дивана, гарний плед і покривало, статуетку та інші предмети, які можна розмістити в кімнаті.
  • Кухонні приналежності. Розмірковуючи над тим, що подарувати вчителю-жінці, можна зупинити свій вибір на кухонні приладдя. З упевненістю можна сказати, що жінка завжди буде рада різних кухонним елементів. Як новорічний презент можна піднести набір столових приладів, чашок з блюдцями, каструль або сковорідок, керамічний посуд, електричний або звичайний чайник, блендер, міксер, мікрохвильову піч, графин зі склянками, скатертина та інше.
  • Набір кришталевого посуду. В наш час різноманітність посуду, виконаної з кришталю, приводить у захват своєю оригінальністю, красою і дизайном. Купіть вчителю набір кришталевих келихів або чарок в оригінальній упаковці. Кришталь, неодмінно, займе почесне місце в його будинку і стане прикрасою будь-якої кімнати. У всі часи кришталь дуже цінувалася і був дорогим подарунком.
  • ваза ваза украшенная бутылка шампанского прикрашена пляшка шампанського цветок в горшке квітка в горщику
    сервиз сервіз фотоальбом фотоальбом ручка ручка

    Подарунки вчителям на Новий Рік своїми руками

    Варто зазначити, що як правило, ці люди сентиментальні, тому найкращим подарунком буде той, який був зроблений своїми руками. Закінчивши школу і выпустившись, можливо, Ви поїдете в інше місто, і не будете мати можливість спілкуватися зі своїм шкільним учителем. Зробивши подарунок своїми руками, Ви залишите про себе пам\’ять.

    • фотоколаж зі шкільними фотографіями і розписами
    • хустка з побажаннями, в рамці
    • листівка з віршами
    • прикольна пісня, заспівана учнями
    • оригінальний календар

    Наостанок

    Він наш безпосередній наставник і вірний помічник. Він допоможе обрати правильний життєвий шлях і дасть помилитися. Вибираючи презент, не забувайте вкласти в нього частинку своєї душі. Тільки в цьому випадку новорічний презент насправді буде приємним і щирим.

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024