Новорічний корпоратив 2020 року: де відзначити

Зміст

  • Варіанти проведення корпоративу на Новий 2020 рік
  • В клубі, кафе або ресторані
  • Відзначити в заміському будинку або готелі
  • Провести новорічний корпоратив в офісі
  • Новорічна подорож і активний відпочинок
  • Люди, які працюють разом, з радістю зустрічають Новий рік у колі колективу. Для подібного торжества давно придумано назву – корпоратив. Зібравшись у неофіційній обстановці, колеги отримують можливість краще познайомитися, завести корисні контакти. Команда виходить більш згуртованою, якщо веселитися в загальному колі.

    Варіанти проведення корпоративу на Новий 2020 рік

    Всі учасники свята повинні отримати задоволення від веселощів, тому потрібно заздалегідь дізнатися у всіх співробітників особисті переваги. Не менш важливо з\’ясувати, що неприпустимо, що може зіпсувати настрій. Визначальним фактором стане фінансове становище компанії, бюджет, закладений на проведення корпоративу в 2020 році. Якщо грошей вистачить, слід орендувати розважальний заклад. При скромних фінансах доведеться обійтися приміщенням офісу і домашніми стравами.

    Новорічний корпоратив 2020 року: де відзначити

    Щоб всім учасникам корпоративу було комфортно, потрібно тематику та місце проведення торжества спланувати заздалегідь. Адже люди можуть не мати можливості відпочивати без родини, або не вміють їздити на ковзанах, а їх тягнуть на хокейний майданчик. Тільки обговоривши всі урочисті деталі, можна вносити гроші, призначати час, обговорювати вбрання. Якщо колектив має безліч конфліктів, гарного відпочинку точно не вийде!

    В клубі, кафе або ресторані

    Найбільш звичним місцем для новорічного веселощів є ресторан або кафе, нічний клуб. З плюсів виділяються готові страви, які потрібно лише оплатити. Наявність персоналу, покликаного подавати страви, і налагоджувати роботу банкету звільняє руки співробітників. Найкраще відкуповувати зали, мають достатньо площі для танців, масових ігор, конкурсів. Дружні посиденьки завжди переходять в забавні розваги, аж до співу в караоке. Додасть яскравості вечора професійний ді-джей, ведучий, танцюристи або співаки.

    Новорічний корпоратив 2020 року: де відзначити

    Клубна тусовка – ідеальний варіант для молодіжного колективу, обожнює танцювати. Для більш старшого покоління фуршет в шикарному закладі дозволить продемонструвати вечірні наряди, насолодитися делікатесами.

    Відзначити в заміському будинку або готелі

    Комфортний готельний комплекс допоможе всім працівникам із зручністю розміститися, не переживаючи про спосіб доставки до будинку. Якщо колектив діє злагоджено, і всі спілкуються між собою, спільне проживання доведеться всім до душі. Важливо забронювати номери заздалегідь, щоб потім не вийшло казусів. Організатори корпоративу на Новий 2020 рік, повинні побувати в готелі, все прикрасити, обговорити новорічне меню. Головна перевага заміського відпочинку – можливість розмістити членів сім\’ї, спокійно відпочивати.

    Новорічний корпоратив 2020 року: де відзначити

    Провести новорічний корпоратив в офісі

    Місце, де службовці проводять весь робочий час, може стати територією для корпоративу. Адже тут все знайоме, і нагадує про символіку святкової зустрічі. До того ж, проводити підготовку до вечора можна, не покидаючи робоче місце. Для створення потрібної атмосфери нагоді ялинка, яскрава мішура, різнобарвний дощик. Добрий і веселий начальник може перетворитися у Діда Мороза, і роздавати підлеглим подарунки у вигляді конвертів з преміями. Образ Снігуроньки відмінно підійде секретарю або головному бухгалтеру.

    Концерт організовується силами співробітників, приймає участь кожен. Накрити новорічний стіл можна стравами, принесеними з дому, або замовити страви з ресторану.

    Новорічний корпоратив 2020 року: де відзначити

    Новорічне подорож і активний відпочинок

    Для колективів, бажаючих погуляти з шиком, підійде варіант з корпоративним подорожжю. Голосуванням обирається історичне місце, садиба чи заповідник, куди відправиться вся бригада веселунів. Не обов\’язково летіти на Карибські острови, можна побувати в російській глибинці. Хоча закордонний новорічний корпоратив 2020 — точно запам\’ятається сильніше, ніж звичайна екскурсія в музей.

    Для вибору туристичного маршруту збирається нарада, висуваються ідеї, організовано придбаваються путівки. Окремої уваги заслуговує прогулянка на теплоході. Коштує таке задоволення чимало, підходить тільки великим фірмам. Правда, за підготовку свята повністю відповідають співробітники судна, що дуже зручно.

    Новорічний корпоратив 2020 року: де відзначити

    Є загони клерків або рекламників, які віддають перевагу активний відпочинок, спортивні розваги. Такого колективу слід сміливо планувати корпоратив на свіжому повітрі, виїжджати на лоно природи. Для організації дозвілля оплатити послуги спеціальної фірми, здатної грамотно скласти план на вихідні. Серед активного відпочинку потужну популярність мають різноманітні ігри: пейнтбол, керлінг, біатлон, хокей. Майданчики для усіх видів спорту оснащені барами, майданчиками з ресторанами. При бажанні, для відпочиваючих накривають після гри новорічний стіл.

    З відео, дізнайтеся, як правильно організувати і провести новорічний корпоратив:

    Що надіти, який вибрати наряд для корпоративу на Новий 2020 рік:

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024