ГоловнаКонтакти

Новорічне меню на 2019 рік вдома

Рекламний блок

Наступаючий рік буде часом правління Жовтої Земляний Свині. Це означає, що новорічне меню на 2019 рік вдома може бути найрізноманітнішим, за винятком присутності в ньому свинини. Це тварина любить добре поїсти, тому новорічний стіл повинен бути багатим і містити безліч страв.

ЗМІСТ

  • Які страви краще
  • Рецепти з фото
  • Які страви краще

    Незважаючи на те, що Свиня є не дуже розбірливою у їжі, вона любить красу. Тому треба приділити особливу увагу сервіровці столу. Так як тотем буде земної стихії, то пріоритетними будуть кольору, пов'язані з землею і природно жовтий колір. Це стосується посуду, скатертини, оздоблення кімнати і, звичайно ж, новорічних страв. Буде дуже добре, якщо на новорічному столі будуть страви жовтого, коричневого, червоного, помаранчевого кольору. Для додання такого кольору можна використовувати: сир, яєчний жовток, горіхи, цитрусові і спеції, зокрема – куркуму. Свинка любить зелень, овочі та фрукти, тому вони повинні бути в достатку на святковому столі. Тварина обожнює каші, тому їх також можна використовувати для приготування новорічних страв. Мова в першу чергу йде про рис, пшоно, гречку і т. д.

    Новорічне меню на 2019 рік вдома

    Без сумніву на святі повинна бути:

  • м'ясна нарізка з усіх видів м'яса;
  • ковбаси, копченості;
  • страви з птиці, дичини;
  • всіляка риба, як морська, так і річкова;
  • не є винятком і морепродукти: креветки, кальмари, равлики, краби і т. п.
  • Новорічний стіл 2019 передбачає, як перші, так і другі страви. Новорічне меню також важко собі уявити без гарячих страв, салатів, закусок. Крім цього без сумніву на столі будуть присутні солодощі, випічка і всілякі напої, включаючи розмаїтий алкоголь.

    Рецепти з фото

    Ми підготували для вас новорічне меню 2019, яке не вимагає великих тимчасових витрат і відрізняється оригінальністю страв і простотою їх приготування.

    В першу чергу необхідно задобрити господиню майбутнього року. Найкращим способом зробити це, буде приготування улюбленої страви Свинки. Не секрет, що вона дуже любить пшоно. З нього можна приготувати оригінальні голубці або зафарширувати перець. Ми зупинилися на останньому блюді:

    Фарширований перець з пшоном

    Для приготування знадобиться:

  • болгарський перець – 10 шт.;
  • пшоно – 300 гр.;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • сир – 150 гр.;
  • соняшникова олія;
  • спеції і сіль за смаком.
  • Приготування:

  • Відварити пшоно, не забуваючи, що води потрібно в чотири рази більше, ніж крупи.
  • Почистити цибулю і моркву і нарізати маленькими кубиками.
  • Обсмажити овочі на соняшниковій олії.
  • Натерти сир на крупній тертці.
  • Змішати всі інгредієнти з пшоном.
  • Додати за смаком спеції і сіль.
  • перець Розрізати навпіл і очистити від насіння.
  • Начинити половинки перцю підготовленим фаршем.
  • Укласти їх на деко і рясно посипати рештою сиру (приблизно 1/5 частина).
  • Помістити блюдо в духовку і випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Це страва може розглядатися, як гаряче блюдо, так і в якості закуски.

    Як уже зазначалося вище, Свиня любить овочі, тому на столі повинні бути різноманітні салати, причому вони можуть бути, як їх овочів, так і з інших продуктів:

    Салат «Ромашка»

    Новорічне меню на 2019 рік вдома

    Для його приготування знадобиться:

  • куряча печінка – 300 гр.;
  • сир – 100 гр.;
  • яйця – 3 шт.;
  • печериці – 400 гр.;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • майонез – 200 гр.;
  • салат, зелень;
  • сіль і спеції.
  • Приготування:

  • Нашаткувати цибулю;
  • Нарізати гриби підсмажити з цибулею. Спеції і сіль додати за смаком.
  • курячу печінку Зварити і нарізати скибочками.
  • Відварити яйця і потерти на тертці.
  • Потерти сир на дрібній тертці.
  • Потім починаємо формувати салат на тарілку викладаємо листя салату, на них кладемо печінку і шар майонезу. Після цього слід шар грибів з цибулею і яйцем. Знову покриваємо шаром майонезу і тертим сиром.
  • Режим білок яйця соломкою, а жовток тремо на дрібній тертці.
  • Завершуємо прикраса салату викладанням соломки з білка і жовтка у вигляді ромашки.
  • Прикрашаємо салат зеленню.
  • Повинно вийти так, як показано на малюнку.

    Салат «Їжачок»

    Новорічне меню на 2019 рік вдома

    Для його приготування знадобиться:

  • філе з курки – 300 гр.;
  • мариновані шампіньйони – 1 банка;
  • сир – 200 гр.;
  • яйце – 5 шт.;
  • корейська морква – 300 гр.;
  • оливки чорні без кісточки – банку;
  • цибуля ріпчаста – 1шт.;
  • майонез – 200 гр.
  • зелень;
  • сіль і спеції.
  • Приготування:

  • Нарізаємо філе курки соломкою і формуємо на блюді перший шар.
  • Покриваємо його майонезом.
  • Тремо сир на дрібній тертці і укладаємо другий шар, який теж змащуємо майонезом;
  • Режим дуже дрібно гриби, змішуємо з рубаною зеленню і формуємо наступний шар, який знову покриваємо майонезом.
  • Трьом яйця на дрібній тертці і формуємо наступний шар, який також змащуємо майонезом.
  • Останній шар робимо з корейської моркви.
  • За допомогою кілець з оливок створюємо колючки нашому «їжачку».
  • Порівнюємо готову страву з малюнком і подаємо на стіл.
  • Новорічний стіл також неможливо уявити без закуски. Вона може бути самою різною і складатися з різноманітних продуктів.

    Шишки з сиру

    Новорічне меню на 2019 рік вдома

    Ця закуска робиться в лічені хвилини і підходить для Нового року для двох.

    Для її приготування знадобиться:

  • мигдальні пластівці – 300 гр.;
  • твердий сир -200 гр.;
  • сир м'який – 500 гр.;
  • гірчиця;
  • часник;
  • зелень;
  • спеції і сіль.
  • Приготування:

  • М'який сир поміщаємо попередньо в холодильник для застигання.
  • Натираємо два види сиру на тертці і змішуємо.
  • Подрібнюємо часник і зелень.
  • Змішуємо всі інгредієнти і формуємо з них кульки.
  • Обвалюємо їх у мигдалі і робимо подобу шишок.
  • Готову страву можна розкласти на велику тарілку і подавати на стіл.
  • На святковому столі обов'язково має бути гаряча страва. Це може бути фарширована птиця, запечений шматок м'яса, за винятком свинини. Доречна на столі буде і всіляка риба. Вона може бути річковий, наприклад – щука або морський. Ми пропонуємо вам безпрограшний варіант:

    Курка з яблуками

    Новорічне меню на 2019 рік вдома

    Це страви не вимагає серйозних матеріальних засобів і готується досить швидко.

    Для її приготування знадобиться:

  • тушка курки – 1500 гр.;
  • яблука – 0,5 кг;
  • мед;
  • соняшникова олія;
  • чебрець, чорний перець і сіль.
  • Приготування:

  • Змішуємо спеції з медом і натираємо тушку курки.
  • Чистимо яблука і режим їх на часточки.
  • Поміщаємо яблуку в тушку і зашиваємо порожнину курки нитками.
  • Поміщаємо курку в духовку і запікаємо при температурі 220 градусів протягом півгодини. Потім зменшуємо температуру до 180 градусів і продовжуємо приготування курки ще 40 хвилин.
  • Готову страву слід подавати гарячим.
  • І, звичайно, Новий рік не можна уявити собі без цікавого десерту. Причому його готують, як для дорослих, так і для дітей. Ми вибрали для вас рецепт, який припаде до смаку практично всім:

    Шоколадний фондан

    Новорічне меню на 2019 рік вдома

    Для його приготування знадобиться:

  • темний шоколад – 80 гр.;
  • масло – 50гр.;
  • яйце – 2шт.;
  • цукор – 30 гр.;
  • борошно – 30 гр.;
  • какао – 3 ч. л.
  • Приготування:

  • Поломайте шоколад на шматки.
  • Розтопіть його на водяній бані разом з маслом.
  • Збийте цукор з яйцями.
  • Додайте у цей розчин розплавлений шоколад з маслом.
  • Просіяне борошно додайте в отриману масу, збиваючи суміш віночком.
  • Розігрійте духовку до 200 градусів.
  • Змастіть маслом форми і помістіть в них приготовлену масу.
  • Присипте блюдо какао
  • Випікайте виріб 5-7 хвилин.
  • Після приготування, дайте виробу злегка охолонути
  • Перед подачею на стіл фондан можна прикрасити м'ятою, свіжими ягодами і присипати цукровою пудрою.

  • * Свинину можна замінити яловичиною

    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...