ГоловнаКонтакти

Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

Рекламний блок

Підготовка до новорічного свята нелегке завдання. Складність полягає в тому, що необхідно приготувати страви, які сподобаються не тільки гостям, рідним і близьким, але і символу майбутнього року. Багато господинь не уявляють, яким має бути меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве до майбутнього свята.

ЗМІСТ

  • Загальні вимоги
  • Приклад новорічного меню 2019
  • Загальні вимоги

    Згідно китайської міфології в 2019 році Собака поступається влада Жовтої Свині. Це означає, що господині можуть зітхнути з полегшенням. Це тварина не настільки вимогливий до їжі і тому догодити її не складе труднощів.

    Існує думка, що тотем майбутнього року всеїдний. Однак, не варто забувати, що він досить перебірливий, тому не слід готувати все підряд. До того ж, це тварина не позбавлена почуття прекрасного. Виходячи з цього, страви повинні бути різноманітними і красиво оформленими.

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Готувати до 2019 року можна будь-які продукти:

  • всі види м'яса, за винятком свинини;
  • будь-яку рибу;
  • всі види птиці;
  • дичину, за винятком кабана;
  • велика різноманітність овочевих і фруктових страв;
  • будь-які зернові (каші);
  • хлібобулочні вироби і десерт.
  • Вже згадувалося про кохання Свині до краси. Буде непогано, якщо всі страви будуть прикрашені свіжою зеленню; кропом, петрушкою, кінзою, зеленою цибулею і т. д. Також не варто забувати, що Свинка буде жовтою. У зв'язку з цим для прикраси підійдуть інгредієнти жовтого кольору:

  • кукурудза;
  • яєчний жовток;
  • сир;
  • цитрусові фрукти;
  • жовті фрукти і т. п.
  • І ще важлива деталь – всі страви повинні бути максимально натуральними. Не допускається використання фастфудів і напівфабрикатів. Буде дуже добре, якщо всі страви будуть приготовані своїми руками, починаючи від простого салату і, кінчаючи тортом.

    Варто відзначити, що у господині року існують і улюблені страви. Мова йде про крупах. Вони також повинні бути присутнім на святковому столі. Наприклад, рис або пшоно можна використовувати для приготування різних салатів. Гречаною кашею можна фарширувати качку. Наводимо приклад найпростішого салату з пшоном, який може задобрити господиню року:

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Інгредієнти Приготування пшоняна каша – 100гр.;
    філе з курки — 200 гр.;
    твердий сир – 100 гр.;
    сметана – 150 мл
    мед – 2 ст. л.;
    яблуко -2 шт.;
    лимон – 1 шт;сіль, перець, зелень.
  • Відварюємо філе, охолоджуємо і режим на маленькі шматочки.
  • Очищаємо яблука, режим на квадратики і обсмажуємо одну хвилину на рослинній олії, додаємо мед, після чого охолоджуємо.
  • Робимо соус, змішавши сметану, 1 ст. л. лимонного соку, перець і сіль.
  • Готову пшоняну кашу та інші інгредієнти викладаємо шарами в такій послідовності:
    філе;
    яблука;
    пшоно;
    тертий сир.
    Всі верстви необхідно змастити раніше приготованим соусом.
  • Верхній шар посипаємо сумішшю червоного і чорного перцю і прикрашаємо зеленню.
    Перед подачею салат необхідно настояти на холоді протягом години.
  • Приклад новорічного меню 2019

    Грузинське Чанахи

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Приготування:

  • Режим баклажани кубиками, солимо і залишаємо на 20 хвилин, щоб овочі пустили сік.
  • Потім промиваємо баклажани в проточній воді і видаляємо зайву рідину.
  • Нарізаємо кубиками: м'ясо, картопля, цибуля, помідори.
  • Натираємо крупно моркву.
  • Кладемо в керамічний горщик: м'ясо, картопля, сині, моркву, цибулю і томати. Воду можна не доливати.
  • Поміщаємо горщики в духовку на дві години.
  • Витягуємо посуд з духовки, додаємо измельченный1 часник, лавровий лист, томати і відправляємо в духовку ще на 20 хвилин.
  • Готову страву прикрашаємо січеною зеленню.
  • Філе з курки з абрикосами

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Приготування:

  • Маринуємо філе. Для цього посипаємо м'ясо спеціями і сіллю і залишаємо на півгодини.
  • Натираємо на дрібній тертці сир.
  • Робимо посередині філе надріз і вивертаємо м'ясо.
  • Кладемо на філе консервовані абрикоси і посипаємо їх сиром.
  • Звертаємо готове м'ясо в рулети і скріплюємо зубочисткою.
  • Смажимо рулети з усіх сторін в сотейнику.
  • Залишилися абрикоси режим на шматочки і викладаємо на м'ясо разом з соком.
  • Тушкуємо страву ще 40 хвилин.
  • Дорада з овочами

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Приготування:

  • Режим кубиками цибулю, помідори, кільцями-болгарський перець.
  • моркву Натираємо на середній тертці і подрібнюємо зелень.
  • Обсмажуємо овочі в невеликій кількості рослинного масла протягом трьох хвилин з додаванням спецій.
  • Готуємо соус відповідно з зазначеними інгредієнтами.
  • Чистимо рибу: видаляємо нутрощі, відрізаємо плавці.
  • Наповнюємо порожнину риби підготовленими овочами і змащуємо соусом.
  • Запікаємо виріб в духовці протягом 50 хвилин при 180 градусах.
  • Перед подачею прикрашаємо страви цитрусовими.
  • Курячий салат з авокадо

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Приготування:

  • Відварюємо філе, остуживаем і нарізаємо кубиками.
  • Також режим сир, огірки і кільцями – цибулю.
  • Очищаємо авокадо, виймаємо кісточки і режим кубиками.
  • Готуємо заправку у відповідності з інгредієнтами.
  • салат Рвемо руками на невеликі шматочки.
  • Змішуємо їх з усіма інгредієнтами і додаємо спеції.
  • Грибний салат з куркою

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Приготування:

  • Моєму стегенця, натираємо сіллю, додаємо часник і спеції.
  • Кладемо на курку шавлія і загортаємо у фольгу.
  • Кладемо м'ясо в духовку і запікаємо одну годину при 180 градусах.
  • Охолоджуємо готову курку, відокремлюють від кісток і наріжте на дрібні шматочки.
  • Пасируем цибулю в невеликій кількості олії.
  • Додаємо гриби і смажимо до зникнення вологи.
  • Варимо яйця натираємо їх на тертці.
  • Змішуємо всі інгредієнти, зазначені в рецепті, і заправляємо рослинною олією.
  • готову страву Прикрашаємо листям салату.
  • Меню можна доповнити ще поруч салатів.

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Так як господиня любить овочі, прикрасою новорічного столу стануть різні овочеві нарізки.

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Банановий сорбет

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Приготування:

  • Очищаємо цитрусові і подрібнюємо в блендері.
  • Те ж саме проробляємо з бананами.
  • З'єднуємо дві маси і заливаємо соком.
  • Додаємо цукор і добре його розчиняємо.
  • Поміщаємо сорбет в спеціальну форму і відправляємо в морозильну камеру на кілька годин.
  • Шоколадний кекс з грушею

    Меню на Новий рік 2019. Що готувати нове і цікаве

    Приготування:

  • Зрізаємо дно груші і очищаємо її зсередини від насіння. Хвостики зберігаємо.
  • Збиваємо масло з борошном і розпушувачем з допомогою міксера.
  • Додаємо в цю масу кава з какао.
  • В пусту порожнину груші кладемо невеликий шматочок шоколаду і закриваємо «дном».
  • Змащуємо грушу лимонним соком, щоб уникнути потемніння.
  • Розливаємо тісто в вогнетривкі форми.
  • Поміщаємо підготовлену грушу в цю форму.
  • Запікаємо виріб в духовці.
  • Після приготування та охолодження посипаємо кекс цукровою пудрою.
  • Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...