ГоловнаКонтакти

Гаряче на Новий рік 2019

загрузка...

Жоден святковий стіл не обходиться без гарячих страв. Більш того, за їх якістю та кількістю судять про все званому обіді чи вечері. Гаряче на Новий, 2019, рік – не виняток. Однак, перш ніж приступити до приготування різних страв, слід познайомитися з кулінарними пристрастями східного символу року – Жовтої Земляний Свині.

ЗМІСТ

  • Яким повинен бути новорічний стіл 2019
  • Гаряче на новорічному столі 2019
  • Яким повинен бути новорічний стіл 2019

    Для того щоб в рік Свині вам супроводжувала удача, необхідно узгодити характеристики символу року і святкове меню. Незважаючи на те, що Свиня – тварина в цілому невибаглива і всеїдна, існує ряд прикмет, що можна готувати на новорічний стіл 2019 року, а від чого краще відмовитися.

    В першу чергу слід пам'ятати: ніяких страв зі свинини, включаючи нарізку, закуски і салати. А ось порадують Свинку фрукти, бажано жовті, і страви, у складі яких присутній пшоно. В якості гарніру гарні різноманітні зернові, квасолю, картоплю, різні види капусти.

    Гаряче на Новий рік 2019

    Відмова від свинини зовсім не означає, що слід уникати гарячих м'ясних страв. Свиня схвалить страви з птиці, баранини і яловичини.

    У цілому рецепти гарячих страв у новорічному меню повинні бути простими і не дуже мудрими. Свиня воліє все натуральне, з яскраво вираженим смаком. Хоча, втім, це зовсім не скасовує експериментів на кухні і завжди можна приготувати що-небудь нове і цікаве.

    Крім самих страв слід дотримуватися і правил святкової сервіровки. Жовта Земляний Свині дуже сподобається, якщо на новорічному столі будуть присутні:

  • аксесуари та прикраси, включаючи скатертина, серветки, посуд, виконані у жовтому, золотистому, кремовий, бежевий, коричневий, теракотовим кольорах і відтінках;
  • вази з свіжими квітами;
  • тарілочки з зерном;
  • символічні зображення року, включаючи скарбничку у вигляді свинки;
  • аксесуари і посуд з дерева, кераміки, металу.
  • Також необхідно пам'ятати, що в східній культурі Свиня – символ родючості і багатства, тому, чим більше страв та аксесуарів на святковому столі, тим краще. На столі не повинно бути порожніх місць: він повинен буквально ломитися від тарілок з рясною і смачною їжею, ваз з квітами і фруктами, символічною атрибутикою. З фруктів перевагу слід віддати яблук і апельсинів.

    Гаряче на новорічному столі 2019

    Як уже говорилося, Свиня досить невибаглива, тому проблем з тим, що готувати до святкового столу, не буде. Головне, щоб все було смачним, ситним і рясним, гарно прикрашеним. Не буде заперечувати символ року і проти рибних страв.

    Чудові рецепти гарячих страв на новорічний стіл 2019:

    Гаряче на Новий рік 2019 Качка в медово-м'ятним соусом Інгредієнти:

  • 1 качка вагою 2 кг;
  • пучок м'яти;
  • 4 ч. л. меду;
  • 60 г вершкового масла;
  • 1 лимон;
  • цукор, сіль, чорний перець.
  • Для гарніру:
  • 1 великий качан капусти;
  • 1 середня буряк;
  • 50 г вершкового масла;
  • 2 ст. л. винного оцту;
  • 2 с. л. коричневого цукру;
  • сіль.
  • Зніміть теркою цедру з лимона. Наріжте дрібно м'яту. Змішайте 1 ст. л. м'яти з 1 ч. л. меду, 30 г вершкового масла і цедрою. Додайте солі і перцю.
  • Обдайте качку окропом, обсушіть і натріть сіллю. Отриману м'ятно-медову суміш покладіть всередину качки. Натріть вершковим маслом грудку птиці. Покладіть качку в гусятницю і поставте в духовку, розігріту до 200°С на 1,5 години.
  • Для гарніру нашаткуйте дрібно капусту. Очищену буряк натріть на крупній тертці. Буряк і капусту змішайте. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте капусту з буряком 5 хв. Візьміть каструлю з товстим дном. Перекладіть в неї буряки з капустою, додайте оцет і цукор і готуйте під кришкою на невеликому вогні 15 хв. Перед подачею викладіть гарнір на велике блюдо.
  • Приготуйте соус з лимона, меду і цукру.
  • Готову качку перекладіть на блюдо з капустою, полийте соусом, накрийте фольгою і дайте постояти 15-20 хв.
  • Гаряче на Новий рік 2019 Баранина в сирній паніровці
  • 600-700 г м'якоті баранини;
  • 1 кг картоплі;
  • білий батон;
  • 60 г твердого сиру;
  • пучок петрушки;
  • 50 г вершкового масла;
  • сіль.
  • Для маринаду:
  • 1 стакан сухого білого вина;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 ч. л. гірчиці;
  • ? ч. л. чорного перцю
  • Для маринаду дрібно поріжте часник і змішайте з вином, гірчицею і чорним перцем. Наріжте м'ясо шматочками завдовжки 5 см шириною 3-4 див. Покладіть в маринад, накрийте і залиште на півгодини.
  • Зробіть з батона паніровку, потім подрібніть петрушку. Натріть на дрібній тертці сир. Перемішайте сир і петрушку. Вийміть шматочки баранини, приправте сіллю, обваляйте в паніровці, розігрійте на сковороді вершкове масло і обсмажте на ньому шматочки баранини по 4-5 хв. з кожного боку.
  • Розріжте очищені картоплини уздовж на 2-4 частини і обсмажте в маслі до неповної готовності, посоліть.
  • М'ясо та картоплю викладіть у форму для запікання, накрийте все фольгою і поставте в духовку, розігріту до 180°С духовку на 20 хв.
  • Подавати дуже гарячим.
  • загрузка...

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  


    -
    загрузка...
    загрузка...