ГоловнаКонтакти

Котлети по-київськи на Новий рік 2019

Рекламний блок

Новорічний святковий стіл рясніє, як завжди, різноманітними стравами, в число яких входять і закуски, і всілякі салати, випічка тощо Не обходиться гуляння в Новорічну ніч і без ситного і смачного гарячого блюда. Досвідчені господині, на яких лягає гастрономічна відповідальність за готування святкових страв, як правило, роблять пельмені, курку, картоплю. Ми ж пропонуємо стіл з новорічними стравами урізноманітнити м'ясними котлетами по-київськи, приготувати які просто, знаючи кулінарні хитрощі.

Котлети по-київськи на Новий рік 2019

Трохи про основі для котлеток. За традицією котлети по-київськи готуються з курячого м'яса (переважно використовувати грудки). Але ми вирішили привнести до складу м'ясної основи страви невелика зміна, яке жодним чином не позначиться на смак готових котлет. Пропонуємо використовувати змішаний фарш для котлет по-київськи, який полягає в рівних пропорціях з яловичини, свинини і курячого філе. Дані сорти м'яса перекручуються разом. Інші кулінарні подробиці приготування котлет до святкового застілля в рецепті з покроковим фото.

Інгредієнти:

  • Фарш мясний (змішаний) – 600 г;
  • маленька Цибулина – 1 шт.;
  • Часник – 1 зуб.;
  • Яйце (бажано велике) – 1 шт.;
  • Борошно (звичайна – пшенична) – 4 ст. л.;
  • Сухарі для панірування – 5 ст. л. 4
  • масло – 80 г;
  • Зелень (будь-яка свіжа) – 0,5 пуч.;
  • Сіль і мелений перець – на розсуд;
  • Масло для фритюру (рослинне) – 70 мл
  • Котлети по-київськи на Новий рік 2019

    Як зробити котлети по-київськи з м'ясного фаршу

  • Головне в котлетах – фарш, але ми відразу увагу приділимо начинці. Приготуємо начинку з вершкового масла (воно трошки має бути м'яким) і посіченою зеленню. Змішуємо шматок розм'якшеного масла та зелену нарізку. Скачуємо масло в ковбаску і пакуємо в харчову плівку. Масло прибираємо на полицю морозилки приблизно на півгодинки.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • Беремося за готування основи для котлет. Розморожений м'ясний фарш перекладаємо в підходящу ємність. Цибулину, попередньо очищену, дрібно на обробній поверхні рубаємо і переправляємо у фарш. Часниковий зубок продавлюємо через прес.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • Відразу кидаємо в фарш спеції на свій смак. Чорний мелений перчик можна доповнити своїми улюбленими приправками.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • Гарненько вимішуємо фарш чистими руками.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • Формуємо з підготовленої м'ясної основи для котлет круглі плоскі заготовки. В центр на них поміщаємо відрізаний шматочок замороженого заздалегідь вершкового масла із зеленню.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • «Ховаємо» маслице усередині котлети, обвалюємо їх у борошні.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • Після борошна переправляємо котлети в збиту яєчну масу.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • На завершення – обвалка в панірувальної суміші.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • Починаємо смажити котлети по-київськи на новий рік 2019 у великій кількості олії.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • Перевертаємо котлети.Котлети по-київськи на Новий рік 2019
  • Апетитні котлетки до новорічного застілля готові! Приємного всім і смачного перекусу!

  • Котлети по-київськи на Новий рік 2019
    Котлети по-київськи на Новий рік 2019
    Котлети по-київськи на Новий рік 2019
    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...