ГоловнаКонтакти

Холодець на Новий рік 2019

Рекламний блок

В нашому рецепті ми використовували свинячу ніжку і курячий окорок. Смакові якості цих інгредієнтів доповнили при варінні цибулею, морквою та спеціями. Подробиці в нашому новорічному рецепті.

Холодець на Новий рік 2019

Інгредієнти:

  • свиняча Ніжка – 1 штука;
  • Великий курячий окорочок – 1 штука;
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука;
  • Морква (середня) – 1 штука;
  • Лавровий листок – 1 штука;
  • Перець горошком – 4-5 штук;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Сіль – за смаком;
  • Ковбаса (будь-яка) – 2 скибочки;
  • Гвоздика в бутонах – 6 штук;
  • Зелень для подачі (листя салату).
  • Холодець на Новий рік 2019

    Як приготувати на Новий рік 2019 холодець з курки

  • Холодець на Новий рік 2019 пропонуємо зробити, використавши свинячу ніжку і курячий окорок. Поєднання цих м'ясних інгредієнтів в підсумку дадуть нам холодець з ніжною приємною структурою. Курячі шматочки в желе нікого не залишать байдужими. В рецепті по вашому розсуду можна використовувати ще і желатин, застосувавши його відповідно до вказівок на упаковці. Ми цей продукт вирішили не брати, оскільки потрібне «сполучна ланка» мається на свинячий ніжці. Отже, досить ретельно промиваємо свинячу ніжку під водою. Якщо є забруднення, то видалити їх можна за допомогою щітки. Також промиваємо курячий окорок. Інгредієнти для холодцю викладаємо в підходящу каструлю.Холодець на Новий рік 2019
  • Очищаємо від шкірки невелику моркву, ріпчасту цибулину – від лушпиння. Цибулину відправляємо в каструлю цілком, а моркву нарізаємо великими шматками.Холодець на Новий рік 2019
  • Переправляємо до інгредієнтів в каструлю одну лаврушку, перець горошком і часниковий зубок.Холодець на Новий рік 2019
  • Заливаємо вміст водою (звичайної, з-під крану) і ставимо варитися на плиту. Як тільки над поверхнею стане збиратися пінка, видаляємо її. Солимо інгредієнти, варимо до повної готовності. Приблизний час варіння – 2,5 – 3 години.Холодець на Новий рік 2019
  • Каструлю з вареної свинячої ніжкою і окорочком знімаємо з вогню.Холодець на Новий рік 2019
  • М'ясні компоненти з каструлі витягаємо, ставимо трохи остудитися. Залишився м'ясний бульйон проціджуємо через сито, або, використовуючи марлю.Холодець на Новий рік 2019
  • М'ясо викладаємо на обробну поверхню і подрібнюємо шматочками, заливаємо їх далі процідженим «щільним» бульйоном.Холодець на Новий рік 2019
  • Переливаємо м'ясо з бульйоном у пластмасову пляшку (обсягом приблизно 1 л).Холодець на Новий рік 2019
  • Прибираємо пляшку з майбутнім холодцем на полицю холодильника в горизонтальному положенні мінімум на 5 годин.Холодець на Новий рік 2019
  • Цього часу достатньо, щоб холодець на Новий рік 2019 схопився.
  • Акуратно гострим ножем або ножицями пляшку розрізаємо. Холодець викладаємо на підготовлену «ложе» з промиті листя салату.
  • Холодець на Новий рік 2019
  • З ковбасних скибочок прикрашаємо холодець у вигляді символу наступаючого 2019 року – Свинки. Робимо п'ятачок, вушка, хвостик. З бутонів гвоздики «малюємо» свинці очі.Холодець на Новий рік 2019
  • Холодець готовий! Пригощайтесь на здоров'я!

  • Холодець на Новий рік 2019
    Холодець на Новий рік 2019
    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...