Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

2019 рік для багатьох стане не просто поворотним, але підсумковим у глобальних питаннях, адже він є завершальним у дванадцятирічному циклі китайського календаря. Поки не почався новий виток, необхідно закінчити всі справи, відкладені в довгий ящик і залишені без уваги; крім того, саме час скласти нові довгострокові плани – попереду цілих 12 років для їх здійснення.

У загальному і цілому, рік Жовтого земляного Свині, сприяє обом завдань: дає сили на розстановку точок, і натхнення для майбутніх планів. Багато в чому за це варто дякувати символ року. Жовта Свиня – це втілення щирості, миролюбності, будинки, турботи один про одного.

Але, незважаючи на м\’який і уживчивый характер, Жовта Свиня легко справляється з перешкодами на шляху до своїх заповітних цілей. Комусь тактовна господиня року допоможе знайти упевненість в собі, або навіть підлаштувати деякі події в вашу користь, а кому-то з усією прямолінійністю може дати «стусана», тим самим змусивши прийняти доленосне рішення.

Кожен знак зодіаку в наступаючому році чекають певні події, все дуже індивідуально. Гороскоп для Овна на 2019 рік буде позитивним, але дасть привід задуматися.

Овен – один з тих знаків, кого рік Жовтої Свині змусить балансувати між злетом і падінням; дуже важливо буде відчувати і дотримуватися ідеальну гармонію з собою, оточуючими людьми, основними подіями. Овнам доведеться багато працювати над собою, і тільки в разі ефективного особистісного та морального зростання, можна сказати, що 2019 рік стане благополучним.

Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

Основний дисбаланс цьому знаку принесе конфлікт стихій: рік Жовтої Свині підкоряється стихії землі, тоді як Овен – вогненний знак. Гарячим і запальним Овнам часто буде здаватися, що події 2019 року пригнічують їх, випробовують на міцність. Так буде позначатися тиск стихії землі.

Щоб впоратися і не згаснути, знову-таки доведеться звернутися до внутрішньої гармонії і смирення. Пам\’ятайте, що загасити тліючий вуглик набагато складніше, ніж розбурхане полум\’я.


Зміст:
  • Фінансовий гороскоп
  • Любовний гороскоп 2019 для Овна
  • Гороскоп здоров\’я
  • Кар\’єра і навчання
  • Відео-гороскоп

  • Фінансовий гороскоп

    Рік Жовтої Свині, як могло здатися, не стане смугою перешкод і випробувань, будуть і приємні бонуси. У грошовій сфері, згідно думку провідних астрологів, у Овнів все складеться добре. Тим, хто давно збирається зробити серйозний крок вгору кар\’єрними сходами, зірки обіцяють бажане підвищення.

    Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

    Овнам, які задоволені своїм становищем, доля подарує менш значущі, але не менш приємні подарунки: від надбавки до зарплати, до повернення старого боргу або дрібного виграшу в лотереї. Надто сподіватися на поступки теж не варто, все-таки Жовта Свиня – символ працьовитості, і дуже поважає тих, хто чесно працює і чесно заробляє.

    Так що, якщо ви давно відкладали на серйозну покупку, відпустку, ремонт, то в 2019 році потрібна сума, нарешті, збереться, і деяка її частина надійде до вас з досить несподіваного джерела. Якщо не докладати зусиль, то чекати особливих фінансових додатків не варто. Але, принаймні, серйозних втрат 2019 рік Овнам не принесе.

    Грошова стабільність і достаток будуть у Овнів не цілий рік, будьте готові до кількох несприятливих періодів. Найважче доведеться якраз на початок року, січень та лютий 2019. Нехай похмуре початок не збиває вас з пантелику: фінансовий або кар\’єрний крах у цей період стануть стартовим майданчиком для подальшого підйому. Вже в березні ви відчуєте перші поліпшення і зможете побачити своє майбутнє в світлих тонах.

    Любовний гороскоп 2019 для Овна

    Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

    протягом усього 2019 року Овни будуть дуже зайняті кар\’єрою або бізнесом, на особисті відносини у представників знаку просто не буде часу. Почасти це добре – вийде уникнути багатьох конфліктів, сцени ревнощів та інших спалахів яскравого вогняного характеру Овна.

    З іншого боку, в сімейному житті може чекати охолодження. Любовні стосунки в цьому році можна охарактеризувати як відносно стабільні, але прохолодні. За великим рахунком, Овнам слід прийняти цю перепочинок і розібратися в накопичилися проблеми, попрацювати над собою, власною імпульсивністю.

    найважчим періодом у відносинах стане червень. Вас чекають конфлікти і небажання партнера продовжувати миритися з непростим характером цього знака зодіаку. Якщо ж витримати випробування з гідністю, вже в середині літа напруга спаде, а до кінця року відносини в сім\’ї помітно потеплішають.

    Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

    Одиноким Овнам в 2019 році також слід кинути максимум сил на роботу і кар\’єрне зростання. Якщо ж є чітка мета завести роман, зверніть увагу на весну: у період з березня до кінця травня вас можуть помітити. Проявіть себе з кращого боку, і вже до кінця року Жовтої Свині ці відносини стануть досить серйозними.

    загалом рік буде спокійним як для молодих парочок, так і для представників знаку, що прожили у шлюбі не один рік. Головне пускати свою невгамовну енергію на робочі та фінансові питання, а розв\’язання сімейних та партнерських проблем тимчасово передати в руки коханої людини. Дозвольте собі прийняти допомогу і підтримку з боку тих, кому ви небайдужі.

    Гороскоп здоров\’я

    Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

    Як ми вже говорили, в наступаючому році Овни можуть відчувати деяке незрозуміле тиск. Це відбувається із-за несумісності керуючих стихій: 2019 рік проходить під знаком Землі, Овен ж належить стихії вогню.

    Напруга на роботі, відповідальність на новій посаді, власний бізнес – кар\’єрні успіхи можуть призвести до проблем зі здоров\’ям. Як відомо, всі хвороби від нервів, і в першу чергу це твердження підходить Овнам. Перевтома, відсутність тривалого відпочинку, робота в нічні години, у цьому році спровокують виникнення нових хвороб, і викликають хронічні недуги.

    З особливою увагою слід поставитися до області голови і головного мозку, а також до вразливих місцях – органів зору, слуху, імунної системи та системи кровообігу. Якщо вам доводиться працювати в постійному стресі, обов\’язково знайдіть час для основних обстежень у невролога та кардіолога.

    Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

    Травна система – не саме вразливе місце Овна, але вона безпосередньо пов\’язана з діяльністю головного мозку. Часті головні болі, стомлюваність і дратівливість можуть виникати з-за неправильного харчування і накопичення токсинів в організмі.

    2019 рік для Овна – найкращий час, щоб переглянути режим харчування і внести в раціон більше свіжих овочів, зелені і фруктів, а також продукти, багаті вітамінами і клітковиною, якщо для цього немає медичних обмежень.

    Жовта Свиня любить порядок і спокій, тому в 2019 році варто розробити індивідуальну систему відпочинку і знайти способи справлятися з негативними емоціями. Медитативні практики і йога багатьом Овнам здадуться нудними, тому знайдіть гармонійний і приємний вид спорту, де споглядання поєднується з фізичним навантаженням. Наприклад, привчіть себе робити пішу прогулянку кожен день після роботи, підіть на плавання, або почніть добиратися в офіс на велосипеді.

    Кар\’єра і навчання

    Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

    Наступаючий рік принесе бажання вдосконалюватися і розвиватися, особливо, інтелектуально. Це хороший рік для тих представників знаку, хто тільки починає навчання: старт буде пов\’язаний з щирим інтересом і прагненням до нових знань. Овни, які стоять на порозі випуску, в 2019 році будуть відчувати себе впевнено і легко визначаться зі своєю подальшою долею.

    Ті, хто шукає роботу, особливо першу в житті, швидко знайдуть відповідне місце, швидко виявлять себе і швидко отримають перші позитивні результати. Однак не факт, що деякі Овни захочуть залишатися на цій роботі довго. До кінця року їм захочеться нових перспектив.

    Якщо це не викличе серйозних фінансових труднощів, варто прислухатися до інтуїції і зробити наступний крок. Але якщо пошук нової роботи обіцяє грошові обмеження, зміни варто відкласти.

    Гороскоп для Овна на 2019 рік: жінка і чоловік

    Якщо ви давно мрієте про те, щоб зайнятися власною справою, то 2019 рік – ваш шанс на успіх! Основні зусилля, розробку концепції та складання бізнес-планів варто почати вже в перші тижні року. Легко не буде, і спочатку удача буде вислизати, сіючи в душі сумніви у власних силах.

    Але вже в кінці літа — початку осені, запущений вами механізм почне приносити плоди; в грудні вийде полегшено видихнути і підрахувати свій прибуток. Крім того, в кінці року дозвольте собі відпустку – за всі ваші старання і переживання.

    Відео-гороскоп


    <iframe height=”350 src=http://www.youtube.com/embed/VH-c6Juor3Q”></iframe>

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024