Східний гороскоп на 2019 рік Мавпа

Східний гороскоп на 2019 рік Мавпа

Людям, народженим під зодіаком Мавпи, 2019 рік точно не здасться нудним. Потік подій буде неймовірно сильним, зміни динамічними, а самопочуття нестабільним. Східний гороскоп для Мавпи на 2019 рік рекомендує заздалегідь підготуватися до наступу цих 12 місяців, щоб зміни були позитивними, а події життя радували.

Любов і сім\’я

Холостим Мавпочкам в 2019 році може пощастити в любові — хтось з них послухає марш Мендельсона в свою честь. Інші самотні серця теж зможуть відшукати собі партнера. Важливо пам\’ятати про якості свого зодіаку — товариськість, весела вдача і спонтанність вчинків у пошуках любові нададуть неоціненну підтримку.

Не варто чекати феєрверку емоцій, рік не розташовує до бурхливих романів. Нові відносини почнуть розвиватися непомітно, поступово і досить неспішно у плані динамічності подій. Знайомства стануть більш обережними, а потенційні обранці — солідними. Тому не варто шукати свою половинку в клубах і барах, в 2019 році Мавпам краще якомога рідше відвідувати такі місця. Вони не принесуть ні відпочинку, ні перспективних знайомств з майбутнім партнером.

Сімейні та холості Мавпи можуть зіткнутися з трудомісткою справою в побуті. За східним гороскопом для Мавп на 2019 рік є висока ймовірність переїзду або великомасштабного ремонту. Це потребує сил, часу і грошей, а для сімейних людей стане випробуванням на взаєморозуміння.

Саме ця подія стане найбільш трудомістким для сімейних представників року Мавпи. Невеликі розбіжності підуть, якщо уважно вслухатися в пропозиції свого партнера і враховувати його думку. В іншому найближчі 12 місяців сім\’ї це східного зодіаку не будуть стрясати бурі емоцій.

Зараз час спокійних сімейних вечорів і ніжною романтики без вибухів пристрасті. При правильному підході до відносин Мавп чекає рік гармонії, тепла і тихої радості. Ідилія може бути порушена лише появою потомства, але це приємні клопоти, хоча і не всі представники роки стануть батьками в 2019.

Робота і фінанси

Активність людей, народжених у рік Мавпи, дозволить їм бути в числі лідерів на роботі. Не обов\’язково брати на себе керівні функції — можна відмовитися від вірогідного підвищення. Ті, хто прагне побудувати кар\’єру, повинні пам\’ятати, що важливо не просто часто миготіти перед вищестоящим керівництвом, але і не забувати активно працювати, показуючи гарну результативність.

Східний гороскоп для Мавпи на 2019 рік рекомендує приділяти більше часу планування, не намагаючись вирішувати ділові питання наскоком. Правильна організація праці дозволить досягти виражено великих результатів. Це позначиться на заробітній платі і на лояльності начальства. Для власників власного бізнесу ситуація аналогічна — грамотно спланована робота дозволить отримати більший дохід і зміцнити довіру у ділових партнерів.

рік Жовтого Кабана Мавпам варто уникати роботи у багатозадачності — не потрібно намагатися відразу вести кілька проектів. Це загрожує тим, що жоден з них не буде вчасно завершено. Так можна втратити частину оплати, або зовсім залишитися без доходу за ці проекти.

Якщо навчитися уникати спонтанних вчинків і планомірно досягати поставлених цілей, то Мавпи зможуть розраховувати на гідну винагороду. Несподіваних надходжень коштів не передбачається — кожен отримає те, що заробив. У ряді випадків оплата може бути досить нескромного розміру, але основна частина представників року повинні розуміти, що доходи виявляться пристойними, а не відчутно більшими.

Важливо позбутися від легковажності не тільки в роботі, але і щодо грошей. Зараз не привід ними смітити — дохід буде достатнім, але не розрахованим на непотрібні покупки. До того ж деякі Мавпочки захочуть обзавестися своїм житлом. Комусь це вдасться при наполегливому і організованому підході до робочих обов\’язків.

Здоров\’я та відпочинок

В якості відпочинку східний гороскоп для Мавп на 2019 рік рекомендує вибирати спілкування з близькими людьми. Це може бути сім\’я або друзі, а формат відпочинку не обов\’язково повинен виглядати як діалог. Підійдуть і вечірки з близькими людьми, і лісові прогулянки, і навіть спільний перегляд телевізора.

Зараз не варто ділитися своїми планами з приятелями, про них можна розповісти лише самим близьким, друзям і рідним. Краще всього спочатку повністю спланувати діяльність, розпочати реалізацію ідеї, а потім уже інформувати оточуючих.

Деякі представники року в 2019 можуть зіткнутися із зрадою. Це стосується наявності в оточенні уявних друзів. Особливо важливо придивлятися до колег — хтось з них захоче забрати посаду Мавпи або виставити її в непривабливому світлі. Також ймовірні спроби зіграти на марнославстві людей цього східного зодіаку. При будь-яких втішних висловлюваннях на свою адресу, Мавпам варто насторожитися і постаратися об\’єктивно оцінити себе в цій ситуації.

В теж час спілкування з друзями дозволить повноцінно розслаблятися, що важливо для збереження здоров\’я. Висока динамічність року зажадає від Мавп напруги, а спілкування з близькими може його зняти без особливих зусиль. Щоб виключити перепади настрою за робочих перевантажень, людям цього східного зодіаку варто вчасно освоїти кілька технік, спрямованих на загальний релакс. Важливо знайти щось своє — бажано заздалегідь вибрати те, що більше допомагає розслабитися.

Також східний гороскоп на 2019 рік радить приділити увагу опорно-руховому апарату. Бажано включити в режим дня, ранкову гімнастику, а також стежити за станом хребта. В році Жовтого Кабана у Мавп імовірні проблеми зі спиною. Ще є ризик відчути збої в роботі травної системи — важливо нормально харчуватися, незважаючи на інтенсивне робоче навантаження.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024