Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

Тепла шапка сьогодні – не тільки тепла річ і запорука здоров\’я, але і модний аксесуар. Вона може одночасно і доповнити і підкреслити образ, внести корективи в імідж. Наприклад, жіночна шапочка в поєднанні з пуховиком зробить верхній одяг менш спортивної і більш елегантною.

Правило діє і навпаки: головні убори в спортивному стилі непогано поєднуються з шубами середньої довжини, роблячи їх сучасними і молодіжними. Модні зимові шапки 2019 року дозволяють експериментувати зі стилем в обох напрямках, і міняти свій імідж чи не щодня.

Деякі з актуальних трендів можна відтворити самостійно, не купуючи нову шапочку, а декоруючи стару. Одним з таких реанімуючих способів стане прикраса перловими намистинами. Перли – це модна тенденція всього року, що виявляється не тільки у сфері аксесуарів, але і в нейл-арте, макіяжі, в палітрах модних кольорів.

Про це та інші актуальні тренди цієї зими ми розповімо детальніше, щоб ви встигли оновити свій гардероб ще до настання міцних морозів. На які ж теплі шапки варто звернути свою увагу і виділити кошти з бюджету? В першу чергу у вашій шафі повинна з\’явитися одна з наступних позицій:

  • в\’язана шапка, розшита перлами;
  • шапка-тюрбан;
  • в\’язана шапка з незвичайним візерунком або малюнком;
  • шапка з двома помпонами;
  • фетрове кепі.

  • Зміст:
  • Перлові краплі
  • Шапки зі стразами і паєтками
  • Шапка-тюрбан
  • В\’язані шапки з цікавим візерунком.
  • Шапки з помпонами
  • Кепі
  • Відео

  • Перлові краплі

    Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

    Один з найбільш чудових і казкових трендів зими-2019: перлинні намистини, усіяли в\’язану шапочку. Такий головний убір викличе безліч захоплених вигуків. Намистини, схожі на застиглі сніжинки, відіграють ту ж роль, яку відіграє перлова нитка: навіть саму звичайну одяг вона перетворює в королівський наряд.

    Якщо вам не вдасться знайти таку капелюшок в магазинах, не біда – не складно і своїми руками створити модний тренд. Вам знадобиться будь-яка в\’язана шапочка улюбленого фасону, жменя перлинних намистин невеликого розміру і годину часу. Расшейте шапку намистинами в довільному порядку.

    Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

    до Речі, до справи можна підійти з часткою креативу і вибрати кольорові «перлини», або намистини різного розміру. Молоді дівчатка з неформальним смаком можуть і зовсім замінити перли бісером, стеклярусом, шипами або металевими підвісками.

    Шапки зі стразами і паєтками

    Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

    Якщо одного тільки перлів не достатньо, то можна піти далі і вибрати незабутню шапочку, прикрашену цілим полотном з виблискуючих кристалів або викладеного паєтками малюнка. Найкраще такий розкішний головний убір буде виглядати з невеликою шубкою, або об\’ємним пуховиком оверсайз.

    Шапка-тюрбан

    Любов до схід досить часто зустрічається у світі моди. Орієнтальна атмосфера надихає всі сфери мистецтва краси: від парфумерії, до аксесуарів. Кисті золотих ниток, багата вишивка, мозаїки – все це, так чи інакше, знаходить відгук у сережках і прикрасах, у шарфах і шапках. У 2019 році однієї з східних тим стала шапочка-тюрбан.

    Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

    Характерний вузол треба лобом буквально перетворює звичайну в\’язану шапку, роблячи її справжньої зимової короною. Особливо популярними в цей сезон стануть тюрбани великої в\’язки.

    На м\’яку теплу зиму варто підібрати відкриту шапку-пов\’язку, яка буде прикривати тільки чоло, вуха і потиличну частину голови. Якщо ж зима морозна, краще зупинитись на повністю закритому варіанті. Прикрасити теплий тюрбан можна брошкою, але важливо не перестаратися – великі блискучі прикраси більше доречні в шатрі султана, а не в громадському транспорті.

    В\’язані шапки з цікавим візерунком.

    Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

    Ми звикли, що єдино допустимий візерунок на зимових шапках – це варіативні сніжинки, ну максимум – ялинки. Тренди нинішньої зими покликані довести, що малюнок на в\’язаній шапочці може бути самим смішним, раптовим і красивим. Головна тема 2019-го – це шапки з овечками.

    З допомогою ниток відповідних кольорів (якщо ви в\’яжете самі) відтворіть картину прекрасного альпійського луки: блакитне небо, темні гори, що розкинувся біля підніжжя лісок, луг з травами і, звичайно ж, миле стадо овечок, що нагадують хмари. До новорічних свят можна пов\’язати аналогічний аксесуар, тільки прикрасити баранчиків червоними шапками Санта Клауса. Використовуйте та інших тварин: лисичок, конячок, снігурів і кошенят.

    Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

    Варто помітити, що далеко не завжди шапка зі звірятами буде виглядати несерйозно, по-дитячому. Якщо мова про «пейзажному» візерунку головний убір буде виглядати дорого і нетривіально, і цілком підійде до шубі світлого кольору. Нарочито кумедні шапки знадобляться вам для сімейних ігор в сніжки, або на ковзанці, де можна подуріти.

    Шапки з помпонами

    Стильний молодіжний тренд 2019-го – це шапка з двома пухнастими помпонами. Краще вибирати убори з помпонами з хутра: вони і виглядають краще, і довше зберігають свіжий вигляд, на відміну від помпонів з ниток. До того ж, хутряні кульки відмінно поєднуються з шубами, або пуховиками з хутряною облямівкою.

    Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденції

    Основним кольором для таких шапок цієї зими стане чорний. Він універсальний і суворий, а значить, помпони не додадуть шапці (і вам) безглуздий або смішний вигляд. Ви також можете вибирати інші темні кольори, або світлі бежеві відтінки; головне обійтися без яскравих фарб.

    Звичайно, класичні в\’язані шапочки з одним помпоном теж будуть в моді 2019 року. Тут вже можна вдосталь пограти з квітами, адже хіт холодного сезону – два кольори в одному виробі. Скажімо, шапка може бути сірою, а помпон – синім або фіолетовим. Добре поєднуються між собою оливковий зелений і яскраво-рожевий, а також чорний з коричневим. Вибирайте шапки з помпонами з штучного або натурального хутра, причому, чим пухнасті і більше помпон – тим краще.

    Кепі

    Жіночі зимові шапки 2019-2020: модні тенденціїКолись частина військової форми, сьогодні кепі широко використовується і в цивільному одязі. Ця тепла кашкет вважається однією з складових паризького стилю – а вже все французьке не виходить з моди ніколи.

    Ось і в цю зиму варто обзавестися акуратним кепі з обробленим ланцюжком або шкіряною «кіскою» козирком. Воно добре виглядає як з вовняним пальто, так і з тонким пуховиком, і вже тим більше шикарно підходить до елегантної шубі.

    Відео


    <iframe height=”350 src=http://www.youtube.com/embed/d_jE3T90NUY”></iframe>
    <iframe height=”350 src=http://www.youtube.com/embed/Y3PFXiM4DCE”></iframe>
    <iframe height=”350 src=http://www.youtube.com/embed/WWmyMeNtFyI”></iframe>

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024