Ідеї для святкування Нового року 2019

Ідеї для святкування Нового року 2019

Новий рік – це одне з найочікуваніших свят у році. Його чекають не тільки діти, але і мільйони дорослих, адже саме це свято дозволяє знову відчути себе дитиною. Згадаймо приказку, знайому нам з дитинства. У ній говориться, що свято буде проведено, так і пройде весь рік. Згадайте, як у вас зазвичай проходить свято? Телевізор, застілля..і все? Ну і як же проходить весь ваш майбутній рік? Точно так же? Виходить, пора щось міняти! Слід придумати щось незвичайне, цікаве, щоб свято було оригінальним і ненудним. Але у вас не вистачає часу навіть на це, звичайно ж. Але нічого, наша стаття вам в допомогу! Ми підготували відразу кілька ідей для святкування Нового Року 2019. Читайте і вибирайте вподобану.

Новий Рік 2019: романтичні ідеї для святкування

Такий варіант, звичайно, не підійде для звичайних сімей з дітьми, хоча і в такому разі його виконати теж можна. Але краще всього використовувати цю ідею парам, які хочуть, щоб весь 2019 рік був для них мирним та спокійним, без скандалів і склоки, а з подарунками і частими романтичними пікетами. Хіба це не мрія будь-якої пари?

Ідеї для святкування Нового року 2019Готуватися до такої зустрічі Нового Року Свині варто завчасно. Для початку потрібно зробити так, щоб у Новорічну ніч ви залишилися наодинці, ніхто не повинен відволікати вас. Прикупити варто не тільки свічки, для створення атмосфери також знадобляться троянди (і їх пелюстки), спокійна музика, яка сподобається обом, шовкові простирадла, повітряні кульки та багато іншого. Ідеально зустрічати Новий Рік де-небудь за містом, в тиші, щоб ніхто не міг перешкодити вам. Свічки варто купувати ароматичні, з вашими улюбленими ароматами.

Для приготування романтичної вечері не варто брати дуже ситні і жирні страви. А якщо вже і брати їх, то в невеликих кількостях. Запивати страви можна шампанським або червоним вином. Келихи, до речі, теж можна якось прикрасити. Досить просто обв\’язати їх яскравою стрічкою. Навіть такий незначний, як може здатися багатьом, елемент здатний привнести урочистості і романтичності у всю атмосферу романтичного вечора. На стіл обов\’язково слід постелити гарну скатертину. Новий Рік 2019 не обов\’язково відзначати за обіднім столом: можна влаштуватися і на дивані біля невеликого китайського столика. Так буде навіть краще, вечір стане ще романтичніше.

Новий Рік 2019 в затишній обстановці

Ідеї для святкування Нового року 2019Новий Рік – це все-таки сімейне свято. І якщо в ранні роки більшість підлітків намагалися втекти в це свято з дому, то у дорослому віці вони, швидше за все, вже відчують всю принадність цього свята і йти нікуди точно не захочуть. Але щоб хоч якось урізноманітнити звичне сімейне застілля, можна використовувати наступні ідеї:

  • Підготуйте відеокамеру. У століття цифрових технологій, коли камерою оснащений кожен телефон, а тим більше смартфон, це не так складно. Не потрібно боятися знімати, тому що ви цього не навчалися. Для домашньої відеозйомки достатньо і ваших умінь. А уявіть, як тепло і затишно вам буде переглядати ці кадри через кілька років. Ці кадри стануть просто золотими.
  • Приготування їжі. Обов\’язково візьміть на себе приготування хоча б однієї страви для святкового столу. Знайдіть в інтернеті якийсь непоказний, але дуже незвичайний рецепт. Не варто брати занадто складний у приготуванні рецепт, розраховуйте свої сили. Звичайно, старше покоління може вас не зрозуміти, але обов\’язково змусьте їх спробувати ваш кулінарний шедевр. Бути може, вони оцінять ваші старання.
  • Тости. Під час тостів обов\’язково згадайте минулий рік. Обговоріть здобутки, яких вдалося досягти як вам, так і близьким. Це дуже важливо. А про погане краще не згадувати.
  • Подарунки. Навіть якщо у вас немає великих грошових накопичень на них, все одно постарайтеся подарувати хоч що-небудь. Навіть невеликий сувенір сподобається вашим родичам, повірте. Їм важливий не стільки сам подарунок, скільки увага і турбота. Якщо немає грошей навіть на сувенір, зробіть що-небудь своїми руками.
  • Веселе святкування Нового Року Свині

    Ідеї для святкування Нового року 2019Якщо ви людина не романтичний, а компанійський, то вам буде набагато цікавіше святкувати Новий Рік з друзями у веселій обстановці, ніж з родичами вдома. Таке свято обов\’язково вийде веселим, галасливим, наповнених драйвом і танцями. Саме такі свята залишаються в пам\’яті назавжди. Але щоб у пам\’яті залишилося якомога більше моментів, варто заздалегідь скласти план вечора, продумати сценарій, скласти список страв, придумати конкурси і т. п. Варіантів ціла маса. Навіть банальне караоке підійде для створення атмосфери. Можна згадати і ігри, знайомі з дитинства, а на вулиці пограти в сніжки. Якщо у вас не вистачає фантазії, то сценарії можна пошукати в інтернеті, благо там цього добра повно.

    Новий Рік 2019 в тропіках

    Ідеї для святкування Нового року 2019Якщо фінансове питання не перешкоджає, то святкувати Рік Свині краще всього в якому-небудь незвичайному місці, а не вдома. Таке святкування відкладеться у пам\’яті будь-якої людини. Намагайтеся підібрати таку країну, де ви ще не були, і де Новий Рік відзначають разом з Росією. Але не все, звичайно, погодяться відзначати свято без снігу і звичних атрибутів. Однак більшість росіян з радістю б вирушили на південь, якщо у них була б така можливість. Якщо у вас є, то краще поїдьте і потім пошкодуйте (про те, що зустрічали свято без снігу), ніж не поїдьте взагалі. Але не обов\’язково вирушати в теплу країну. Новий Рік можна відсвяткувати де-небудь у Європі чи США. У цих країнах можна насолодитися передноворічної суєтою, атмосферністю. Подивитися на прикрашені вітрини, помилуватися архітектурою. Але така подорож теж влетить у велику копієчку. Але, як ми знаємо, спогади безцінні.

    Новий Рік в лазні

    Ідеї для святкування Нового року 2019Такий варіант святкування припаде до душі не кожному. Згадати тільки відомий фільм “Іронія долі”. З нього можна зробити висновок, що всього має бути в міру, особливо спиртних напоїв. Також не забувайте, що святкувати Новий Рік 2019 в бані – дороге задоволення, так як банні комплекси істотно завищують ціни. Та й запис починається завчасно. А ось якщо лазня знаходиться у вас в заміському будинку, то зовсім інша справа. І в копієчку таке святкування не влетить, і емоції залишаться в пам\’яті на все життя.

    Новий Рік 2019 на природі

    Ідеї для святкування Нового року 2019Провести Новий Рік на природі теж захоче не кожен. Але подумайте, що ви втрачаєте? Тиша, сніг, зимові пейзажі. Що ще потрібно для святкування головного свята зими? Напевно, не вистачає тільки компанії друзів. Але їхати треба тільки в знайоме місце, щоб воно знаходилося не в лісі, а поруч з ним. Адже ви ж не хочете заблукати? Також варто передбачити варіанти ночівлі. Варто заздалегідь забронювати готель де-небудь поблизу, або потрібно знайти людину, яка не буде пити міцні напої і зможе розвезти всіх по домівках.

    Новий Рік на природі необов\’язково відзначати десь у лісі. Для цього підійде й звичайний заміський будинок. І варіант з пошуком ночівлі в такому випадку повністю відпадає. Відзначати свято можна на вулиці або на терасі, а ночувати в будинку. А якщо в будинку є камін, то кращого місця для святкування Нового Року Свині ви не знайдете!

    Ось ми і розглянули ідеї святкування Нового Року 2019. З Наступаючим Новим Роком!

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024