ГоловнаКонтакти

Смачні рецепти на Новий рік 2019

Рекламний блок

Смачні рецепти на Новий рік 2019

Рулет з тонкого лаваша з грибною начинкою

- Дуже смачна закуска, практично завжди це блюдо одним з перших з'їдається гостями.

Для начинки знадобиться придбати:

  • будь-які свіжі гриби (підійдуть печериці, віхи тощо) - 500 грам;
  • сир - 300 грам;
  • кріп і петрушка - 1 пучок;
  • лаваш - 2 аркуша;
  • яйця курячі в кількості 2 штук;
  • цибуля - 1 шт.
  • Готують це блюдо так:

  • Гриби і цибулю нарізають невеликими шматочками, а потім смажать на соняшниковій олії.
  • Після того, як цибуля та гриби придбають золотисто - коричневий відтінок, їх знімають з вогню.
  • Коли начинка буде готова, можна приступити до формування рулетиків.
  • На столі потрібно розкласти лист лаваша і тонким шаром викласти гриби з цибулею.
  • Потім зверху першого шару начинки насипається шар тертого сиру і зелені.
  • Тепер лаваш потрібно скрутити рулетом, зверху змастити яйцем і поставити в духовку на кілька хвилин. Як тільки рулет зарум'яниться, а сир розплавиться, його можна діставати з духовки.
  • Перед подачею кулінарний виріб нарізають на порційні шматки.
  • Порада! Начинку для рулету можна зробити з використанням інших продуктів. Або ж доповнюючи список тих, які наведені в рецепті.

    наприклад, начинку з грибів і цибулі можна доповнити шинкою або будь-яким м'ясним фаршем.

    Дуже смачний рулет виходить з червоною рибою та ікрою. Та й виглядає він дуже апетитно і красиво. Як раз те, що потрібно для Новорічного свята.

    Святковий салат з курячою печінкою і беконом

    Красивий і дуже смачний салатик з печінкою і беконом. Така страва ідеально підходить для Новорічного столу.

    Для того, щоб його приготувати, потрібно купити:

  • печінка куряча - 0,5 кг;
  • помідорчики черрі - 6-7 шт.;
  • кукурузки консервована - приблизно половина банки;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • оцет - 1 ст. л.;
  • салат листовий – 1 пучок;
  • бекон - 150 грам;
  • олія соняшникова без запаху (або оливкова) - 5 ст. ложечок;
  • хліб білий;
  • часник - 3 зубчики;
  • спеції.
  • Готується це блюдо так:

  • насамперед потрібно добре вимити і почистити курячу печінку.
  • Потім її кладуть вимочуватися в молоко на 3-4 години. Тільки після цього печінку смажать на повільному вогні до повної готовності. Печінка під час смаження обов'язково слід поперчити.
  • М'якоть білого хліба нарізати акуратними кубиками, розміром приблизно 3х3х3 див. Потім отримані хлібні шматочки потрібно обсмажити на сковороді до появи хрусткої скоринки. Грінок дають охолонути.
  • Цибуля почистити і дрібно порізати, а потім злегка обсмажити на сковороді до появи золотистого кольору. Готовий цибулю ставлять остигати.
  • У глибокій мисці змішують рослинне масло, оцет, перець, сіль і подрібнений часник, а також спеції. Отриманою сумішшю буде заправлятися салат.
  • На плоскому блюді викладаються листя салату, зверху на них кладуть нарізані(тонко) шматочки бекону. Другим шаром укладаємо смажену цибулю, а вже на нього шматочки смаженої курячої печінки і грінки з білого хліба.
  • Залишається прикрасити салат з помідорами, зеленню і кукурудзою - страву можна подавати на стіл.
  • Курячі ніжки в соусі “Теріякі“

    Курячі ніжки. Як же наша людина зможе обійтися без них на святковому столі? Звичайно ж, не зможе, тому представляємо вам рецепт курячих ніжок з особливим соусом.

    Інгредієнти:

  • ніжки курячі - 1, 5 кг;
  • вода кип'ячена - 250 мл;
  • соус “Теріякі” - 7 ст. л.;
  • олія соняшникова без запаху - 4 ст. л.;
  • оцет - 1 ст. л.;
  • часник - 3 зубчики;
  • сіль;
  • суміш перців.
  • Процес приготування:

  • Змішати в одній посуді перець, часник, сіль, соус “Теріякі”, воду і оцет. Соусную основу можна докупити в магазині або зробити самостійно.
  • Курячі ніжки помити і щільно укласти в каструлю.
  • Потім м'ясо потрібно залити отриманим маринадом. Ніжки ставлять в холодильник мінімум на 8 годин.
  • Промаринованное куряче м'ясо викладають на лист, змащений маслом, ставлять випікати в духовку, розігріту до 200 градусів.
  • Порада! Використовуючи цей рецепт, можна приготувати курячі стегна, свинячі ребра і шматочки баранини.

    Мова “Від тещі” з баклажана з фаршем та сиром

    Для цієї страви підійде будь-м'ясний фарш:

  • свинячий;
  • свино-яловичий;
  • курячий.
  • Фарш можна зробити в домашніх умовах або придбати готовий в магазині. Якщо будете робити фарш самостійно, то вибирайте м'ясо “посочнее”.

    Продукти, необхідні для приготування мови "Від тещі" з баклажанів з фаршем та сиром:

  • фарш - 500 грам;
  • гриби свіжі - 500 грам;
  • майонез;
  • сир твердих сортів - 400 грам;
  • баклажани - 5 штук;
  • зелень – 1 пучок;
  • цибуля – 1-2 шт.;
  • часник - 1 головка;
  • суміш перців;
  • олія соняшникова без запаху;
  • сіль.
  • Процес готування:

  • Синенькі нарізають уздовж, пластинками. Товщина повинна бути не більше 1 див.
  • Потім нарізані баклажани злегка посипають сіллю і прибирають в сторону на півгодини. На скибочках овочів виступить гіркуватий сік. Для того, щоб його видалити, потрібно акуратно віджати кожен шматочок баклажана. Робити це потрібно так, щоб не поламати платівку.
  • Гриби миють, нарізають і смажать на сковороді. Потім до них додають подрібнену цибулю. Разом їх доводять до повної готовності.
  • В отриману начинку додають сіль, перець, роздавлений часник і майонез.
  • М'ясо миють, ріжуть на шматочки і прокрутити на м'ясорубці. Після цього фарш обсмажують на сковороді. У процесі смаження м'ясо злегка підсолюють.
  • Готовий фарш змішують з грибною начинкою.
  • Пластинки з баклажан обсмажують на сковороді. Потім на кожен шматочок смажених овочів викладають шар фаршу з грибами, зверху накривають начинку тертим сиром.
  • Перед подачею блюдо на кілька хвилин ставлять в мікрохвильовку. Як тільки сир розтане, кулінарний шедевр готовий. «Тещині мови» розкладають на плоске блюдо і прикрашають різаною зеленню петрушки або кропу.
  • Порада! До того, як поставити блюдо в мікрохвильову піч, мови можна згорнути рулетиками і закріпити за допомогою звичайної зубочистки. Потім їх розкладають на блюдо з листям салату.

    Запечені печериці

    Печериці середнього розміру миють і обвалюють у меленої паприці. Потім їх солять, перчать і викладають на деко, змащене рослинним маслом.

    Гриби випікають до готовності при температурі 180 градусів.

    До печерицям потрібно подати білий сметанно - майонезний соус з часником і кетчупом.

    Кетчуп можна поставити на стіл, а білий соус зробити самим і додати прямо в блюдо.

    Для приготування соусу потрібно:

  • сметана;
  • майонез;
  • перець;
  • сіль;
  • часник.
  • Процес приготування:

  • Сметану і майонез змішують в рівних пропорціях 1х1.
  • Потім в отриману суміш додають роздавлений часник.
  • Порада! Таким же чином можна приготувати гарнір з картоплі.

    Човники з картоплі з начинкою з шинки і сиру

    Для цієї страви беруть тільки великі картоплини, правильної форми.

    Картопля дуже ретельно миють і ріжуть на дві половинки. Картоплю не чистять, її готують прямо в шкірці. Потім у кожній половинці за допомогою ложки виймається серцевина так, щоб вийшло щось на зразок човника або половинки шкаралупи волоського горіха.

    Для начинки беруть:

  • гриби - 300 грам;
  • шинка - 300 грам;
  • майонез;
  • зелень;
  • цибуля - 1 шт.;
  • сир із твердою характеристикою.
  • Приготування:

  • Цибуля та гриби чистять, миють, подрібнюють і смажать на сковороді до повної готовності.
  • Шинку дрібно нарізають і додають гриби.
  • кожен човник з картоплі зсередини змащують майонезом і заповнюють начинкою.
  • Картоплю викладають на лист і ставлять у духовку випікати.
  • За кілька хвилин до повної готовності деко виймають з духовки. Кожну картопляну човник зверху присипають тертим сиром.
  • Страву ще на кілька хвилин ставлять у духовку. Коли сир розплавиться, картоплю можна виймати. Як тільки вона стане більш-менш теплою - можна подавати.
  • Смачний салат на Новорічний стіл 2019

    Тепер розглянемо рецепт приготування смачного салату до Новорічного столу.

    Інгредієнти будуть такими:

  • м'ясо корови - півкіло;
  • яйця курячі свіжі - приблизно чотири штуки;
  • часник - дві часточки;
  • сир твердого характеру - приблизно 150 грам;
  • ківі - 3 середніх плоду;
  • яблуко - 1 шт.;
  • велика морква - 2 шт.;
  • половина лимона;
  • майонез.
  • Готування:

  • Відварюємо яловичину ріжемо на дрібні шматки.
  • Подрібнений часник змішуємо з майонезній заправкою.
  • Посередині плоскої тарілки потрібно поставити склянку - цього вимагає зовнішній вигляд страви. Страва буде формуватися гіркою.
  • Перший шар - м'ясний, за ним піде ківі і яйця. Після чого робиться сітка з майонезу.
  • Наступний шар - морква з майонезом
  • Потім йде яблуко, сбрызнутое лимоном.
  • Знову шар майонезу.
  • Потім йде сир з майонезній заправкою.
  • Після цього салат накривається плівкою і залишають на кілька годин.
  • Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...