Модні тенденції 2019 року

Модні тенденції 2019 року

Що готує нам прийдешній рік? Так і хочеться сказати «мода, почекай!», адже багато із трендів цього року ми ще не встигли навіть приміряти. Але на підході вже 2019-й, а значить, пора звільняти місце в шафі під обновки, і поспішати в бутіки на примірку найактуальніших суконь, брюк, жакетів та блуз.

Модні тенденції 2019 року з одного боку комфортні, співзвучні щоденного ритму життя кожної дівчини, небайдужої до моді. З іншого боку, свіжі тренди новаторські, надто випереджають свій час, а тому викликають питання. Втім, багато що викликають фасони і забарвлення – лише мить на модному Олімпі, тоді як ми розглянемо тільки довгограючі тренди, які готові затриматися з нами на кілька сезонів.

Модні тренди 2019 року – це, в першу чергу, різноманітність. Кожна колекція, кожна окрема річ покликана відобразити характер і особистість людини, яка її носить. Так, для оптимісток в 2019 році є кольорові райдужні сукні. Для тих, у кого завжди свято в душі – сукні та комбінезони, розшиті блискучими паєтками.

Тим, хто хоче виділитися, доведеться за смаком тенденція до обсягів – на рукавах, подолах спідниць і фасони суконь. Що б ви не вибрали, пам\’ятайте, цей одяг має підкреслювати вас, а не навпаки. Але не будемо забігати вперед, розберемо всі найактуальніші тренди моди 2019 року по порядку.


З миру по блискітки

Модні тенденції 2019 року

Почнемо з самого гламурного і виблискуючого тренда 2019 року. Паєтки і блискучі тканини зроблять цей рік зоряним і запальним. Навесні вибирайте довгі та об\’ємні светри з блискучих ниток; светр повинен бути однотонним або з переходом кольору від яскравого до нейтрального.

Влітку вашим вірним супутником стане блискучий комбінезон з короткими шортиками. Доповнити образ можна бомбером з атласу або шовку з матовим блиском.

Щоб стати найпомітнішою на вечірці, вибирайте облягаючий фігуру комбінезон, розшитий сріблястими або чорними паєтками. У 2019 році В тренді асиметрія, так що, приміряйте комбінезони на одне плече. Якщо вам належить серйозний захід, вибирайте закритий блискучий комбінезон, доповнений вільним жакетом.

Ода бюсту

Модні тенденції 2019 року

Така деталь одягу, як бюстьє, ще кілька років тому була виключно предметом спідньої білизни. Зараз це самостійна одяг, яку сміливо можна носити як майку для стилю кежуал, або як частина вбрання у вечірньому стилі. У моді буде вкорочене бюстьє — топ на широких бретелях, що підкреслює груди. Носити його слід з вузькими або широкими м\’якими брюками, а також з довгою спідницею в підлогу, для всіх – висока посадка на талії.

Для скромних дівчат і дам, чий вік не дозволяє носити коротке бюстьє, в 2019 році буде актуальний щільний корсет з ефектним декольте. Жорстка форма дозволить коректувати фігуру і обриси грудей. Носити корсет можна з облягаючими брюками і доповнювати жіночним жакетом – вийде відмінний комплект у вільному діловому стилі.

Модні тенденції 2019 року

Актуально буде бюст\’є і як частина коктейльної сукні.

Колірне рішення цього тренда покликане підкреслити агресивність і відкриту сексуальність бюстья. Переважно ця деталь одягу в 2019 році буде представлена в чорному кольорі.

Одяг з портретами

Говорячи про тенденції 2019 року, ми маємо на увазі не тільки фасони, але й актуальні кольори, принти, художні рішення. Так, однією з найяскравіших тенденцій року стануть принти із зображенням людей. Можна підібрати собі колготи або футболки з портретом Мерилін Монро у стилі Енді Уорхолла, а можна вибрати плаття або оверсайз-кардиган, з аналогічним зображенням.

Модні тенденції 2019 року

Влітку в трендах з\’являться прості майки з чорно-білими портретами відомих акторів і музикантів, і невідомих ковбоїв, космонавтів, жінок і чоловіків з невідомим родом занять.

В 2019 році варто знайти на розпродажі плаття-футболку з портретом голлівудської актриси часів чорно-білого кіно; в дорогому бутіку підібрати собі розкльошені від стегна штани з малюнком жіночого обличчя; нарешті, зайти в крамничку місцевого дизайнера, щоб купити об\’ємну джинсову куртку з портретом літня леді, написаним рукою самого дизайнера.

Спортивний стиль і неопрен

Модні тенденції 2019 року

Колись з неопрену робили тільки купальники і костюми для дайвінгу. У 2019 році неопрен буде дуже модний, хоча залишиться практично в своєму середовищі. Актуальним трендом року стануть спортивні топи і облягаючі гольфи, які тепер точно не гріх буде назвати водолазками.

Носити неопренові футболки зі спортивної забарвленням можна буквально з чим завгодно. Вдень – з джинсами або широкими брюками, ввечері – з вузькими укороченими брюками і прозорою шифоновою спідницею-вуаллю зверху, чи просто з повітряної багатошарової спідницею.

Модні тенденції 2019 року

В модних магазинах варто знайти плаття-футляр з верхом з неопрену. Надіти таке плаття можна на неформальну коктейльну зустріч, навчання або роботу, якщо немає вимог до стилю одягу.

Відмінним аксесуаром до неопреновому топу стане актуальна сумка-«бананка».

Все змішалося: і люди, і … принти

Модні тенденції 2019 року

Поєднання самих неочікуваних принтів між собою – давно не новина у світі моди. Але в 2019 році дизайнери вирішили і зовсім перемішати всі можливі стилі і види принтів в одному костюмі. Лідером став квітковий принт. Він прикрашає собою всі найпопулярніші сукні. І мова зовсім не про просто трояндах, або орхідеї. Ні, модне плаття – це справжній квітковий букет, з квітками всіх форм і розмірів.

До одягу з яскравим квітковим принтом варто підбирати мінімалістичні і прості аксесуари: однотонні сумки, лаконічні туфлі і босоніжки. Якщо у вас куртка в кольорах, носіть її з однотонними брюками контрастного кольору. Якщо є сорочка в квіточку, що ж, надягайте її з брюками з квітковим принтом – і отримаєте модний look.

Коли в душі – веселка

Модні тенденції 2019 року

Зазвичай кожен рік відстежується один модний колір, той, який зустрічається буквально в кожній колекції кожного дизайнера. Прийдешній 2019 рік – час, коли в моду увійшли відразу всі кольори. Вони з\’явилися на сукнях і костюмах у вигляді кольорових смуг, плям, плям, кольорових блоків. Навесні цього року ми зустрінемо прекрасні блейзери з різнокольорової вовни з тюлевими вставками.

Діловий стиль поповниться довгими сукнями-сорочками в дрібну кольорову смужку. Дизайнерська веселка торкнеться і вечірні вбрання: для балів і світських вечорів вибирайте легкі розлітаються сукні з шифону 5-10 квітів.

На холодні сезони 2019 року варто доглянути в\’язаний комплект з светри і прямої спідниці з кольоровими написами. Влітку ж приміряйте кілька білих бавовняних сарафанів з різнокольоровими кумедними плямами.

А щоб на роботі не заїдали сірі будні, зшийте діловий костюм по ваших мірках з тонкої вовни або льону в тонкуюжизнерадостную смужку.

Універсальні жакети

Модні тенденції 2019 року

Строгий жіночий жакет і повсякденний блейзер – найбільш універсальні і практичні тренди 2019 року. Принадність цих речей у тому, що вони однаково гарні з брюками, вашими улюбленими джинсами, спідницями будь-яких фасонів. Жакет немов за помахом чарівної палички перетворює в діловий костюм будь-який комплект одягу, так що, без нього сучасній жінці точно не обійтися.

На початку 2019 року варто обзавестися теплим вовняним піджаком, який успішно зіграє роль легкого пальта. Для ділових вечерь ми рекомендуємо вибрати сильно приталений піджак з широкими лацканами – інтерпретацію знаменитого Lesmoking від Іва Сен-Лорана. Вибирайте чорний, і носіть його зі світлими брюками.

Модні тенденції 2019 року

Під широкі мішкуваті джинси також підберіть жакет оверсайз чоловічого крою. Підійде світла велика клітина або кольорова смужка – так верхня частина образу буде здаватися легше.

Під яскраві літні комбінезони варто вибрати оксамитовий жакет з широкими плечима, щоб можна було накинути ввечері. Колір жакета повинен бути на пару тонів темніше, але таким же яскравим.

Супер-обсяг

Модні тенденції 2019 року

Цей слоган підходить не тільки рекламу туші для вій, але і модним вбранням. На закінчення нашої збірки, скажемо пару слів про вечірніх і коктейльних сукнях. Адже так іноді хочеться одягти свою найкращу сукню і відправитися на найгучнішу і шикарну вечірку міста! Отже, в 2019 році вибирайте самі об\’ємні вбрання.

Мега-пишне боа, яким обшитий міні-комбінезон, нереально великі волани на спідниці, дуже широка туніка-оверсайз, «дута» блуза – одним словом, чим більше, більше і об\’ємніше, тим актуальніше вбрання.

Відео


<iframe height=”350 src=http://www.youtube.com/embed/02Bz4WTlAIU”></iframe>
<iframe height=”350 src=http://www.youtube.com/embed/FCpZtfHIwac”></iframe>

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024