Як зробити різдвяний вінок

Как сделать рождественский венок своими руками
Різдвяний вінок – відмінна прикраса для святкового інтер\’єру до Нового року і Різдва. Його можна зробити не тільки з стандартного матеріалу – ялинових гілок і ялинкових іграшок, – але з стрічок, сухофруктів, гудзиків і прутиків, злаків. Сайт пропонує змайструвати різдвяний вінок з клаптиків тканини.
Різдвяний вінок на вхідні двері вішають так, щоб усім перехожим було видно. Згідно з ученням фен-шуй, робиться це для того, щоб добрі сили також помітили прикраса і прийшли в цей будинок. А зло злякається яскравого вінка і пройде повз.

Матеріали:
Як зробити різдвяний вінок
– ножиці;
– клаптики тканини. Для цього згодяться старі скатертини, серветки, ковдри, сукні, знайдені в засіках вашої шафи. Вибирайте тканини зеленого і червоного відтінків, тоді ваш вінок вийде класичного різдвяного зразка;
– дріт, з якої потрібно виготовити каркас, або вже готовий каркас для вінка, який можна купити в магазині у відділі декору.
– ялинкові прикраси, бажано з пластику і при цьому невеликого розміру.

Виготовлення:
Крок 1. Виріжте з тканини смужки розміром 1х6 см. Смужки не обов\’язково повинні бути однаковими за розміром.
Як зробити різдвяний вінок

Крок 2. З дроту зробіть міцний каркас. Якщо дріт недостатньо товста, то її потрібно скласти в кілька разів.

Крок 3. До каркаса прив\’яжіть смужки тканини, чергуючи їх за кольором.
Як зробити різдвяний вінок

Крок 4. В\’яжіть смужки таки як можна щільніше один до одного, щоб виходили своєрідні букети.

Як зробити різдвяний вінок

Крок 5. Поле того, як весь каркас буде обв\’язаний клаптиками, декоруйте вінок ялинковими прикрасами. Їх можна пришити, приклеїти або закріпити за допомогою дроту. Вінок готовий!
Як зробити різдвяний вінок
Кріпити вінок на двері можна за допомогою магнітів (якщо двері металеві) і двостороннім скотчем. Або з допомогою безпрограшної системи «петелька-гвоздик». Врахуйте, вінок повинен витримувати нескінченно багато відкриттів і закривань двері.
Як зробити різдвяний вінок

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024