ГоловнаКонтакти

Торти на Новий рік 2019 - все про Новий рік 2019

Рекламний блок

Торти на Новий рік 2019 - все про Новий рік 2019

Торт, звичайно ж, не є самим головним блюдом на Новорічному столі. Але своє місце в якості десерту він точно заслужив. Приготувати торт дуже складно - це знає кожна господиня. Навіть невелике відхилення від рецептури може зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і смакові якості десерту. Але не в нашому випадку. Адже у статті ми зібрали лише найбільш прості і смачні рецепти Новорічних тортів. У нас в статті є покрокове керівництво - якщо слідувати йому, то приготування десерту буде значно спрощена, а часу буде витрачено набагато менше.

Рецепти незвичайних тортів до Нового Року 2019

Тільки незвичайний торт зможе здивувати гостей по-справжньому! Рецепти таких десертів ми підібрали, адже стандартні торти всім вже давно набридли.

“Наполеон з маци”

Торти на Новий рік 2019 - все про Новий рік 2019Маца - це єврейське блюдо. Але хто сказав, що звичайна людина не має права його їсти? Маца ще й дієтична - це те, що треба, щоб гості після святкування не відчували тяжкості в животі. Адже ви ж не хочете поправитися за один вечір відразу на кілька кілограмів?

Інгредієнти для приготування нашого дієтичного десерту будуть такими:

  • Маца - не менше 10 одиниць.
  • Яйця - чотири штуки.
  • Цукор - двісті грам (одна склянка стандартного виду).
  • Молоко коров'яче натуральне (строк придатності в магазині не перевищує 5 днів) - приблизно літр.
  • Крохмаль - три ложки стандартного типу.
  • Ваніль або цукор з ваніліну - кількість не визначено, все залежить від уподобань гостей і господині.
  • Масло вершкове натуральне - 0,15 кг (¾ упаковки).
  • Процес приготування:

  • Яйця забиваються у велику каструлю. Додається цукровий пісочок. Маса збивається до досягнення однорідності.
  • Після досягнення однорідної маси до неї додають крохмаль, борошно. Всі інгредієнти перемішуються.
  • Після цього вливається одна частина молока (половина літра). Все знову перемішується.
  • Отримана маса ставиться на вогонь і доводять до кипіння. Крем повинен бути під постійним наглядом - його необхідно помішувати до тих пір, поки він не загусне.
  • Коли крем придбає потрібну консистенцію його перекладають у мисочку і дають охолонути.
  • Коли він охолоне в нього вливають другу частину молока(половину літра). Збивають, щоб крем придбав більш рідку консистенцію.
  • Потім крем додають масло, яке пару годин полежало в кімнаті і відтануло. Усе ретельно перемішують. Все - крем готовий.
  • Тепер робимо сам торт. Листи маци укладаються. Між кожним шаром кладуть по три ложки крему, який ми вже приготували.
  • Верхню частину торта можна прикрасити у стилі Нового Року 2019. З допомогою спеціальних їстівних посипок можна намалювати на торті символ року - Жовту Свинку(Кабана). Або ж можна сильно не заморочуватися - намалюйте ялинку або подайте блюдо без прикраси. Посипання можна навіть не купувати. Для цих цілей підійде і подрібнена маца. Торт потрібно готувати щонайменше за добу до нового року, так як він повинен встигнути гарненько просочитися, щоб смак був більш повним.
  • Порада! Торт “Наполеон” є одним з найбільш знаменитих. Основою(коржів) для нього не обов'язково повинна бути маца - нею може бути і звичайний блін, приготований за стандартним рецептом. Також для його приготування можна придбати в універсамі спеціальні коржі, виготовлені за особливою технологією, спеціально для “Наполеона”.

    Торт “Сюрприз”

    Пісочне, мягенькое тісто, глазур із молочного шоколаду, ніжний крем - це поєднання просто зачарує навіть самого вишуканого гурмана. Саме тому такий торт і назвали “Сюрпризом”, адже подати його можна в самому кінці святкової вечері, зробивши гостям дуже приємний і солоденький сюрприз.

    Інгредієнти, які знадобляться в процесі приготування торта:

  • Маргаринової масло - 0,25 кг
  • Масло вершкового походження - 0,3 кг
  • Кокос (його стружка) - 0,06 кг
  • Сода (заздалегідь гашене оцтовим розчином) - 1 ложка для чаю.
  • Порошок какао-дерева - 1 ложка столового типу.
  • Ванілін - за смаком, близько чотирьох маленьких упаковочек.
  • Згущене молоко варене - половина банки.
  • Яйця - близько п'яти штучок.
  • Цукор - 0,4 кг
  • Борошно - 0,5 кг
  • Молоко - 0,22 л.
  • Процес приготування в покроковому поданні:

  • слід відокремити Жовтки від білків. Жовтки змішують з ваніллю, склянкою цукру. Повинна вийти пишна маса. Потім додається борошно вищого сорту, маргаринової масло, ще один пакетик ванільного цукру і погашена содова суміш. Замішується тісто. Його викладають на лист, який був раніше змазаний маслом.
  • Після того, як тісто замішане, можна приступати до взбиванню білків. В них, не зупиняючи міксер, варто влити половину склянки цукру. Туди ж додають стружку кокосів, все дуже акуратно перемішується. Крем, який вийшов, потрібно розрівняти по тесту, яке знаходиться на деку. Потім все це ставимо в духову камеру приблизно на ¾ години. Температуру варто виставити на сто шістдесят градусів за Цельсієм.
  • Потім збивається міксером молоко згущене (варене), ще один пакетик ваніліну, склянку молока (бажано охолодженого), 2 ложки борошна. Після збивання цю масу ставлять на невеликий вогонь, варять так, щоб суміш загусла. При цьому вміст каструлі потрібно постійно помішувати, щоб нічого не пригоріло. У готовий крем додають близько двохсот грам масла вершкового, знову все перемішують і збивають.
  • Корж, який до цього часу вже мав приготуватися в духовій шафі, слід розрізати на три частини. Першу частину коржа змащують половиною приготованого крему, накривають другою частиною тіста. Залишився крем викладають поверх другого коржа. Потім накривають третім.
  • Тепер готуємо глазур для торта. Для цього з'єднуємо три столові ложки молока, какао (або гарячий шоколад), пакет ванілі, 0,1 кг цукру і така ж кількість вершкового масла походження. Суміш виварюють кілька хвилин, потім поливають їй тортик. Після чого його відправляють в холодильну камеру на просочення не менш, ніж на 4 години. Після цього торт нарізають і подають до столу.
  • Порада! Краще всього не попереджати гостей про те, що у вас є для них торт, щоб виправдати його назва. Торт “Сюрприз” краще всього подати несподівано! зрозуміло, в самому кінці святкового застілля.

    Торт “Прага”

    Багато хто вважає, що справжній празький торт можуть приготувати тільки на його батьківщині - в Чехії. Однак, це не зовсім так. Якщо для приготування даного шедевра буде використаний правильний, секретний рецепт, то і торт вийде саме таким, яким він і повинен бути. Саме цей рецепт ми і будемо використовувати в статті.

    Інгредієнти для празького торта будуть такими:

  • Борошно - півтори склянки.
  • Білок від яєць - 8 штучок.
  • Жовток яєць - 10 штучок (перша половина знадобиться для приготування тіста, а друга - для кремової начинки).
  • Сметанка жирна - один стакан.
  • Розпушувач для тіста.
  • Сіль.
  • Гарячий шоколад.
  • масло - 0,4 кг
  • Розчинна кава - кількість визначається за смаковими уподобаннями.
  • Шоколад - 0,1 кг
  • Цукор пісок.
  • Вода питна.
  • Масло рослинного походження - півсклянки.
  • Процес приготування торта “Прага”:

  • Какао і кави розчинної помелу змішуються в неповному склянці теплої води. Перемішується до повного розчинення.
  • П'ять яєчних жовтків збиваються з цукровим піском. Туди ж додають і масло рослинне.
  • Далі в суміш вводять жовтки з цукром, олією, суміш кавового і какао-порошку.
  • Заздалегідь просіяне борошно змішують з розпушувачем для тесту. Все це додають в суміш і перемішують до однорідності.
  • Білки разом з сіллю змішуються до появи пінки. Після цього туди вводиться білкова піна. Сюди ж додаємо сметану.
  • Тісто викладають у змащену маслом форму. Випікають близько 50 хвилин при температурі не більше ста п'ятдесяти градусів. Перші півгодини в духовку краще не заглядати, щоб тісто з-за перепаду температур не зіпсувалося. Готовність можна перевірити зубочисткою.
  • Після того, як корж буде готовий, його треба остудити. Після цього його розрізають на чотири частини.
  • Тепер приступаємо до крему. 5 жовтків, згущене молоко, воду збивають.
  • Не доводячи до кипіння масу помішують на вогні.
  • Туди додають тертий шоколад. Як тільки він розтопиться, масу знімають з вогню.
  • В окрему миску кладуть вершкове масло. Туди ж поступово вливають суміш з крему. Всі розмішують до тих пір, поки масло не розчиниться.
  • Остиглий корж розрізає на 4 частини. Кожен корж змащують кремом. І верхній в тому числі. Торт прикрашається по смаку господині. Зазвичай празький торт посипають шоколадом.
  • Залишилося тільки побажати удачі у приготуванні тортів і щастя в Новому 2019 Році!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...