10 способів загадати бажання в новорічну ніч

В одну єдину опівночі в році, коли годинник б\’є дванадцять, велика ймовірність того, що загадане бажання збудеться. Мова йде, звичайно, про новорічної півночі, а збутися бажання довго в наступаючому році.

zhelanie

Існує безліч способів загадування бажань на Новий рік, як і ідей для зустрічі Нового року. Краще піти найпростішим шляхом: обрати максимум способів, щоб заповітна мрія напевно збулася.

Правда, тут все залежить від швидкості реакції. Адже в більшості способів бажання необхідно встигнути загадати під час бою курантів. У цій статті зібрано десять способів загадування бажання в новорічну ніч, які допоможуть отримати бажане.

Як загадати бажання на Новий рік

  • Найпоширеніший і не дуже смачний спосіб. Необхідно заздалегідь запастися невеликим листочком паперу і ручкою. Таємну мрію під час бою курантів необхідно записати на листочку, який підпалити і кинути в свій келих шампанського. Ігристий напій, разом з попелом і бажанням, випити залпом.novyj-god-shampanskoe

  • Це більш приємний і смачний спосіб. Необхідно заготовити для себе дванадцять виноградинок. Під час бою курантів необхідно своє бажання подумки промовити, а всі виноградини встигнути з\’їсти. Традиція загадувати бажання таким способом вперше з\’явилася в Італії.
  • Сила самонавіювання. Психологи кажуть, що все, чого б не хотів в житті отримати людина, він повинен представляти у своїй навколишньої дійсності. Наприклад, якщо в наступному році ви хочете вийти заміж, то під час чарівної новорічної ночі просто повторюйте «я замужем». Енергія святкової ночі повинна сприяти тому, щоб бажання збулося швидше.
  • У цьому способі про виконання бажання необхідно просити біля ялинки. За кілька днів до нового року своїми руками треба зробити маленьку коробочку, в яку покласти листочки з написаним на ньому бажанням. Повісити коробочку на новорічну ялинку – як прикраса. У святкову ніч підійти до ялинки, зняти коробочку з бажанням, потримати її в руках і попросити, щоб бажання здійснилося. Після цього ритуалу коробочку повісити назад. Залишається тільки чекати. zhelanie-na-elke
  • Невідомо, звідки пішла ця традиція. Можливо, вона утворилася з розуміння наших предків про те, що хто вище, той ближче до Бога. Необхідно під час бою курантів підстрибнути як можна вище і загадавши бажання.
  • Для тих, хто любить займатися рукоділлям і збирається зустрічати Новий рік у великій компанії, відмінним варіантом буде такий спосіб загадування бажання. Нарізати багато сніжинок з паперу: різної форми і величини. Роздати кожному гостю, щоб він записав на сніжинці своє бажанням. Після бою курантів викинути всі сніжинки у вікно: хай кружляють і приносять удачу.sniezgynka-na-ng
  • Кажуть, що щедра людина завжди отримує вдвічі. Щоб ваше новорічне бажання збулося, у святкову ніч можна вийти на вулицю і від усієї душі частувати перехожих солодощами та печивом, а рідним дарувати новорічні подарунки.
  • Це один з найбільш складних у підготовці способів. На подолі свого святкового вбрання необхідно вишити нитками своє бажання. Пару стібків і, швидше за все, новорічна ніч обов\’язково подарує бажане. Не забудьте рівно опівночі покласти свої руки на місце вишивки і вимовити бажання вголос.
  • Способи загадати бажання в новорічну ніч рясніють розмаїттям. Багато вимагає не тільки наявності бажання, але й наявність певних умінь. Наприклад, цей варіант пропонує намалювати або зробити колаж свого щастя. На папері необхідно схематично зобразити все, що хочеться отримати в майбутньому році. Причому, досить простих зображень. Якщо хочеться любові – малюйте серце, хочеться окрему квартиру – будуйте будинок. Готовий колаж необхідно перев\’язати стрічкою і зберігати цілий рік в затишному місці.
  • Бажання під подушкою. Під час бою курантів всі свої, заготовлені в розумі бажання, необхідно встигнути написати на заздалегідь підготовлених аркушах. Покласти все, що встигли написати, під подушку. Вранці після пробудження витягніть один листочок – саме це бажання неодмінно здійснитися в новому році!podushka-ng

Тепер вам відомо, як загадувати бажання в новорічну ніч. Кожна людина вирішує для себе сам, вірити в чудеса святкової ночі або просто ставитися до процесу як до гри. Як би те ні було, але чудеса в нашому житті ще ніхто не відміняв! Веселою і чарівної вам новорічної ночі!

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024