Найкращі побажання на Новий рік 2015короткі і прикольні

Що ми, як правило, бажаємо один одному по будь-якому приводу і свята. Звичайно, в цьому списку буде щастя, здоров\’я і довгі літа життя. Але наступає момент, коли вже хочеться не просто сказати банальні фрази, а зробити своє привітання, особливо новорічне оригінальним і прикольним.s-ng

Побажання на новий рік 2015 – така ж важлива складова свята, як ялинка, мандарини і подарунки. Тільки, чомусь так трапляється, що саме цієї складової ми приділяємо мінімум уваги. Це не вірно, тому, у цій статті ми зібрали для вас довгі і короткі побажання на Новий рік 2015.

А ще на нашому сайті ви можете вибрати новорічні поздоровлення в прозі, які допоможуть вам висловити свою любов і повагу до близьких і друзів.

Нижче ми трохи розповімо про те, як правильно підійти до процесу складання побажань, щоб зробити їх цікавими та оригінальними. Але, для початку, пропонуємо кілька заготовок.

Побажання на Новий рік Кози 2015

  • У дитинстві кожен з нас писав Діду Морозу листи. Ми розповідали про те, якими чудовими дітьми були в році, що минає, і чекали в нагороду прекрасних подарунків. І ось діти виросли, але всі ми сьогодні зібралися за одним столом. Хто посперечається, що якщо не вірить в чудеса, то бодай хоче в них вірити? Я впевнена, що Дід Мороз і в цю святкову опівночі обов\’язково нас відвідає. Сподіваюся, що в 2013 році ви вели себе добре, любили близьких, старанно навчались. Якщо так, то не варто сумніватися, що Новий рік принесе вам щастя і удачу!
    ded-moroz
  • Хочеться привітати з цим чудовим святом. Не знаю, як ви, але я точно відчуваю в повітрі магію нового року. Давайте їй від душі насолоджуватися, а один одному дарувати тільки тепло. Тоді святковий настрій протримається цілий рік, а заповітні бажання обов\’язково збудуться!
  • З чим у вас асоціюється Новий рік? Це і ялинка-красуня, і запах мандаринів, бенгальські вогні… Але, найважливіше, що в цю ніч зібралися найближчі люди, яким разом добре і спокійно. Давайте згадаємо все хороше, щоб було в минулому році. Але хочу побажати, щоб в майбутньому році хорошого було як мінімум в два рази більше!
  • Нехай 2015 рік в твоєму житті відкриє нові незвідані горизонти. Кожен день шлях приносить неймовірні сюрпризи. А поруч щоб завжди були близькі друзі і кохані люди!
  • Хочеться, щоб у новорічну ніч ти подумав про козі, її грації, краси, швидкості і працьовитість. Подумав? Так ось цього я тобі і бажаю!
  • Передчуття свята краще самого свята. Бажаю тобі чудового нового року, і нехай самі зухвалі, навіть вульгарні мрії обов\’язково збуваються. Нехай святкова ейфорія, яка буде в твоєму серці під час бою курантів, буде з тобою весь 2015 рік!
  • Шампанське іскритися в келихах, і я хочу побажати тобі втілити в реальність найпотаємніші мрії та прагнення. Рік 2015 дуже добре для цього підходить. Нехай всі 12 бажань, які ти загадаєш під бій курантів, обов\’язково збудуться!shampanskoe
  • У Новий рік прийнято чекати від життя казкових змін. Нехай твої очікування не будуть марними. Нехай реальність перевершила навіть найсміливіші очікування, а успіх стане супутником кожного новорічного починання!
  • У новий рік трапляються дива. Зі мною сталося диво, тому що поруч ти, моя кохана! Нехай у новому році нам буде добре один з одним. Я зроблю тебе щасливою, обіцяю!
  • Новий рік – свято казки. Ми вірили в те, що Дід Мороз виконує побажання в дитинстві. Так давайте і зараз вірити в казку. Саме віра допоможе в тому, щоб всі бажання в обов\’язковому порядку збулися в 2015 році!
  • Нехай у твоїй пам\’яті 2015 рік залишиться як час виконання найзаповітніших бажань!
  • До нового року можна готуватися довго, але він завжди настає несподівано. Найважливіше: не пропусти чарівний келих свого святкового шампанського під час бою курантів. І загадай бажання!
  • Нехай тобі завжди хочеться, нехай буде з ким і де буде! Бажаю багато любові і виконання всіх еротичних фантазій!
  • Нехай Новий рік 2015 у тебе буде 2015 нових вражень, нових знайомств і потрібних речей!

Побажання на новий рік 2015: прикольні або наївні, добрі або смішні. Найголовніше, щоб ви бажали людині чогось від душі. Якщо ви використовуєте сервіс передачі повідомлень для вітальних слів у Новий рік, то обов\’язково надсилайте своїм друзям різні запрошення. Інакше, ви будете хотіти бути оригіналом, а станете звичайним халявщиком. Часто буває, що хтось із спільних друзів зустрічає Новий рік в одній компанії. Безглуздо, якщо ви надішліть їм однакові привітання, і вони про це дізнаються. Походіть до побажань відповідально, не треба розсилати всім однаковий текст, щоб «відмітитися». Можна взяти загальну основу побажання, але для кожної людини зробити його індивідуальним і особливим.

А також радимо вам подивитися нашу добірку жартівливих новорічних передбачень, які допоможуть вам весело провести час.

Ви цілком можете самі придумати побажання на новий рік 2015. Для цього треба скласти список тих людей, які ви хочете привітати. Витратити на кожну людину в списку 5-10 хвилин, щоб згадати його характер, звички та інтереси. Тепер скласти тост буде дуже просто. Якщо ваш друг журналіст, можна написати, щоб у новому році було багато дичини, але мало качок. Якщо ваш друг лікар, до речі, можна написати теж саме. Процес придумування привітань, особливо в Новий рік – це творчість і можливість потренувати свою пам\’ять, фантазію і ерудицію. Ми ж не будемо довго придумувати, і в Новому 2015 році побажаємо щастя, здоров\’я і, звичайно, кохання!

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024